Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'nin derdi Kocaman

Fenerbahçe'nin derdi Kocaman

Süper Lig'de haftanın açılış maçında Fenerbahçe, evinde Atiker Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu.

Fenerbahçe'nin derdi Kocaman

F.BAHÇE için şampiyonluktan uzaklaşsa da Şampiyonlar Ligi’ne katılma umudu var. Bu umut için de sahada rakip ayırt etmeksizin savaşman gerekir. Alanya maçı da dahil takım 2 gol geriye düştükten sonra kendine geliyor.

DÜN Konya maça hızlı girip, golü atsa da 3-1’e ulaştığında sarı-lacivertliler ancak gerideyiz deyip oyunun hakimi oldu. Her zaman geriye dönüş olmuyor tabii, maçı çeviremediler! Konya öne geçtikten sonra zor gol yiyen bir takım. Maçın senaryosunda Advocaat’ın dediği gibi kazanmak için ilk golü F.Bahçe’nin bulması gerekiyordu.

17’DE Konya çalışılmış bir gole imza attı. Bajic’in başlattığı atakta Milosevic ile paslaşması ve sonrasında topu tekrar alıp kaleye yumuşak bir dokunuşla bırakması golü kaçınılmaz kıldı: 0-1. 21’de F.Bahçe, Skrtel’in Alex vari çalımı ve top sürmesinin ardından bulduğu şutla skora denge getirdi: 1-1.

DİREKLER SAHNEDE

ANCAK sevinç 1 dakika sürdü. Mehmet Topal’ın kaptırdığı topta Bajic soluyla düzgün vurdu: 1-2. 25’te Aatif’ın kafası direği sıyırdı. 26’da Milosevic’in 25 metreden şutu direkte patladı.

Haberin Devamı

54. dakikada Milosevic sağdan bindirip pasını çıkardı Ömer Ali gelişine sert vurdu: 1-3. 72’de Aatıf’ın ortasında Sow, topu alıp döndü vurdu, kaleci Serkan kıpırdayamadı: 2-3. 82’de ise beraberlik şansı kaçtı. Persie’nin pasında önü açık olan Volkan topu auta nişanladı. 83’te ise Aatif’ın şutu direkten dönünce F.Bahçe maçı çeviremedi: 2-3.