Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kadıköy'de Samba'yla finale

Kadıköy'de Samba'yla finale

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek finale yükseldi.

Kadıköy'de Samba'yla finale

ŞAMPİYONLUK yarışında kendisine en ağır darbelerden birini indiren Torku Konya’yı kupada iki maçta da ‘rencide’ eden F.Bahçe, güle oynaya finale yükseldi. Aslında tur biletini 20 Nisan gecesi cebine koymuştu F.Bahçe. İlk maçtan çıkan 3-0’lık skor Kanarya’yı rehavete sokmuş, Konya’yı da ‘Tur buradan dönmez’ düşüncesine itmiş olacak ki ilk 45 dakika boyunca pozisyon bile izleyemedik.

RUHSUZ oyuna isyan eden isim Volkan Şen oldu 2. yarıda. Ligin en formda isimlerinden milli yıldız 47’de ‘moralsiz’ Diego’yla verkaç yaptı. Douglas’a şık bir çalım attıktan sonra Fernandao’yu gördü. O da kafasıyla ağları buldu: 1-0.

KANARYA YÜKSELİŞTE

BU gol maça hareket getirdi. 49’la Bajic’le, 57’de de Ali Çamdalı’yla sarı-lacivertlileri tehdit eden Konya, Fabiano engeline takıldı. Kanatları dün de iyi kullanan F.Bahçe, fişi çeken golü penaltıdan buldu. Alper’in ortasında Selim eliyle oynayınca topun başına Fernandao geçti. Kaya, doğru köşeyi seçse de Sambacı topu ağlarla buluşturdu: 2-0.
BU galibiyetle kupada G.Saray’ın rakibi olan F.Bahçe, ligdeki Başakşehir maçı öncesi moral kazandı. Şampiyonluk yarışında kimin mutlu sona ulaşacağı bilinmez ama sarı-lacivertliler bu çizgilerini korursa düğüm son haftaya kadar çözülmez.

Haberin Devamı