Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kadıköy de yıkıldı

Kadıköy de yıkıldı

Evinde en son 9 Eylül’de Başakşehir’e 3-2 yenilen Kanarya, sonrasında 9 iç saha maçında 7 galibiyet 2 beraberlik aldı. Ancak bu seri Akhisar maçıyla sona erdi.

Kadıköy de yıkıldı

F.BAHÇE Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında aldığı yenilgi ile şampiyonluk yolunda büyük bir yara alırken Kadıköy Ülker Stadyumu’ndaki yenilmezlik serisine de veda etti.

SARI-lacivertliler 9 Eylül 2017’de Medipol Başakşehir’e 3-2 yenilirken bu mağlubiyet milat oldu. Ardından iç sahada Beşiktaş’ı 2-1 yenip Yeni Malatya’yı da 3-1’lik skorla geçen Kanarya 3-3’lük Kayseri ve 2-2’lik G.Birliği maçları dışındaki tüm karşılaşmalardan üçer puanla ayrıldı.

TOPLAMDA 9 karşılaşmalık seri ile birlikte 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden F.Bahçe, iç sahadaki bu başarısı ile de şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından biri haline geldi.

YİNE AKHİSAR

GEÇTİĞİMİZ hafta Beşiktaş karşısında alınan yenilgi, F.Bahçe’nin 15 maçlık yenilmezlik serisine nokta koyarken bu kez de iç sahadaki seri sona erdi. Sezonun ilk yarısında alınan Akhisar yenilgisi sonrasında 15 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan F.Bahçe, bu kez Akhisar’dan aldığı yenilgi ile evindeki kaybetmeme serisini de bitirdi.