Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kadıköy'den Galatasaray'a gözdağı

Kadıköy'den Galatasaray'a gözdağı

Hafta içi kupada Kayseri'yi farklı devirerek yarı finale yükselen sarı-lacivertliler ligde de Akhisar'ı dize getirdi

Kadıköy'den Galatasaray'a gözdağı

F.BAHÇE için dün akşam sadece ‘kazandı’ diyebiliriz: 3-1. Trabzon-Beşiktaş futbol resitalinin ardından sıkıcı bir 90 dakika izledik. Maça Akhisar baskılı başlayıp sonunu getiremedi. İkinci yarı beraberliği yakaladıklarında 9 dakika dayanabildiler. İnanın boş tribünlere karşı oynanan futbol zevk vermiyor, hele de F.Bahçe’yi izlemek. Bu durumdan Advocaat memnun herhalde. Oyuncu değiştirmeden maçı tamamladığına göre! Josef, Aatif ve Van Persie’yi çalışkan, takım savunmasını da bir o kadar hatalı gördük.

8’DE Josef rakiplerinin sağından atıp solundan geçti, vuruşunda Mustafa siper oldu. İlk yarının bitimine doğru dakika 44’te Lens’in kornerine Lopes kafayı ters vurunca top ağlarla buluştu: 1-0. 49’da Kjaer’in kaptırdığı top pahalıya maloldu. Cikalleshi ceza sahasına girdiğinde Volkan çekerek rakibini durdurdu. Penaltı kazanan Akhisar,

Vaz Te ile 51’de skoru eşitledi: 1-1.

ŞUT PAS OLDU

55’TE Lens’in serbest vuruşuna Van Persie vurdu, kaleci ve korner. 60’ta F.Bahçe öne geçti. Van Persie’nin kaleye yolladığı top, kaçmak isteyen Josef’e çarptı ve Brezilyalı önüne düştü. Sambacı bu fırsatı tepmedi: 2-1. 67’de bu sefer Alper’in serbest vuruşuna Mehmet Topal kafayı vurdu, aut.

Haberin Devamı

71’DE Muğdat’in yakın mesafeden vuruşu Kjaer’e temas edip kornere çıktı. 78’de Wiel kaptırdı, Muğdat pasını verdi, Soner bu fırsatı gole çeviremedi. Uzatmada yine kaptırılan topta Lens çapraz açıdan güzel vurdu ve ‘maçın skoru 3-1’ dedi.