Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kadıköy'e neden gideyim?

Kadıköy'e neden gideyim?

"Kadıköy’de bize küfür edeceklerini biliyorum. Zevk almayacağım bir şeye neden gideyim"

Kadıköy'e neden gideyim?

Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren F.Bahçe-Galatasaray derbisine 6 gün kala, sarı kırmızılıların 2. Başkanı Hamdi Yasaman ilginç bir çıkış yaptı. Başkan Duygun Yarsuvat, Kadıköy’e gitme kararı alırken G.Saray’ın 2 numarası derbiye gitmeyeceğini söyledi.

“Yönetim olarak Kadıköy’e gidecek misiniz” sorusuna Yasaman, “Kadıköy’ye gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü Kadıköy’e gitmeyi güvenli görmüyorum. Orada G.Saray’a kötü ve küfürlü tezahüratın olacağını biliyorum. Zevk almayacağım bir şeye neden gideyim” diye konuştu.

TRİBÜNLER NEFRET İSTİYOR

Tribünlerin barış değil nefret istediğini belirten G.Saray’ın 2 numarası “Futboldaki atmosferi yumuşatmak, kulüpler arasındaki şiddeti ve nefreti azaltmak lazım. Ama şu an ortam böyle değil. Türkiye’deki politik ortam da nefret hislerini öne çıkardı. Hepimiz bir şeylerden nefret ediyoruz. Bu spora da, futbola da yansıdı. Ayrıştık. Toplumun, ülkenin en büyük sorunu bu. Herkes birbirinden nefret ediyor. Önce bunu düzeltmek lazım” dedi.

HAKEM NE YAPSA KABAHATLİ OLACAK

Haberin Devamı

Derbiler öncesi dostane mesajları hep kendilerinin verdiğini belirten Yasaman “F.Bahçe ise derbiye 1 hafta kala ‘Buraya istemediğimiz hakem giremez’ mesajı veriyor. Başkan böyle konuştuğu için hakem ne yapsa kabahatli olacak” dedi. Başkan Yarsuvat’ın derbiye gideceğini belirten Yasaman, “Aziz Yıldırım’la da el sıkışıp maçı izlerlerse iyi bir görüntü olur. Bunlar olması gereken şeyler” yorumunu yaptı.

(Hürriyet)