Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kadıköy'e paşa paşa bileniyor!

Kadıköy'e paşa paşa bileniyor!

Riekerink ve kurmayları F.Bahçe'nin maçlarını ikiye böldü...Kasımpaşa öncesi ve sonrası!

Kadıköy'e paşa paşa bileniyor!

Derbiyi kazanıp şampiyonluk için büyük bir adım atmak isteyen Riekerink, F.Bahçe’nin maçlarını 1 haftadır mercek altında tutuyor. Hollandalı, ilk üç haftadaki takım ile 5-1’lik Kasımpaşa mücadelesi sonrasındaki F.Bahçe’yi masaya yatırıp one göre pozisyon alıyor.

G.SARAY, Arena’da üst üste aldığı 2 yenilgi sonrasında artık derbiyi kazanıp yeniden zirve yarışına ortak olmak isterken teknik ekip kendisini F.Bahçe’nin zaaflarını bulmaya adadı.

JAN Olde Riekerenik, Orhan Atik ve Ayhan Akman üçlüsünün F.Bahçe’yi analiz ederken çalışmalarını ikiye ayırdı. İlk bölümde Kanarya’nın deplasmanda kazandığı 5-1’lik Kasımpaşa maçı var. Bu süreçte 3 maçta 2 yenilgi ve bir beraberlik alan sarı-lacivertlilerin zaaflarını ve hatalarını ortaya koyan teknik ekip ardından da Kasımpaşa maçı ile başlayarak ikinci bölüme odaklandı...

TARAFTAR ETKİSİ!

F.BAHÇE’NİN 5-1 kazandığı karşılaşma ile birlikte toparlanma dönemine girmesi ve ardından da ligde hızla üst sıralara çıkmasını masaya yatıran Jan Olde Riekerink ve kurmayları tarafından dakika dakika inceleniyor.

Haberin Devamı

HER maçın üzerinde saatlerce duran Riekerink, F.Bahçe’nin eksik yönlerinin yanı sıra en iyi olduğu yönleri de mercek altına aldı. Kadıköy’de taraftarla birlikte daha da moralli bir şekilde sahaya çıkacak olan rakiplerinin bu atmosferi artıya çevirmesini engellemek isteyen Hollandalı teknik adam Kasımpaşa maçının ardından F.Bahçe’deki gelişmelerin ışığında takımını hazırlayıp Kadıköy’de galibiyet için planlarını şimdiden yapıyor.

Aslan’ın savunmasını F.Bahçe belirleyecek!
TEKNİK patron Riekerink F.Bahçe maçında savunmada değişime gitmeye hazırlanıyor... Bu sezon sarı-kırmızılıların en pahalı transferi olan 4.5 milyon Euro’luk Serdar Aziz derbi ile birlikte ilk 11’de olacak. Serdar’ın yanında ise Semih Kaya’nın Kadıköy’de sahaya çıkması yüksek bir olasılık.
B planı Poldi!
F.BAHÇE savunmasının ortasındaki iki kule Skrtel ve Kjaer’in hava toplarındaki üstünlüğü Riekerink’i de yeni planlar yapmaya itiyor... Hollandalı çalıştırıcı gelecek hafta oynanacak maç için farklı taktikler denerken forvette Eren yerine Lukas Podolski’yi oynatmak üzere de çalışmalar yapıyor. Havadan oynayıp sarı-lacivertlilerin istediği bir planda oynamaktansa topu yerden kullanıp hücumlarda kısa paslarla atağa çıkmayı da isteyen Riekerink bu nedenle Alman golcüyü değerlendirebilir.
EKİBİ ile bu yönde hazırlıklar da yapan deneyimli teknik adam, İsviçre Milli Takımı kadrosunda yer alan Eren’in dönmesinin ardından yapılacak idmanlarda her iki olasılığı da masaya yatıracak.

Haberin Devamı