Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kadıköy'de selamı çaktık Fransa'da turlarız

Kadıköy'de selamı çaktık Fransa'da turlarız

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında F.Bahçe, ciddi eksiklerine rağmen Monaco'yu dize getirmeyi bildi.

Kadıköy'de selamı çaktık Fransa'da turlarız

EMENIKE 2, Monaco 1. Maçın özeti budur. İlk 10 dakika 3 net fırsattan yararlanamayan F.Bahçe’de sahneye beğenilmeyen, yuhalanan Emenike çıktı. Tam ‘1-0’ın devamı gelir’ dediğimiz anlarda yenilen şansız gol maçın da seyrini değiştirdi.

İKİNCİ yarıya konuk takım iyi başladı ama devamı gelmeyince Nijeryalı voleyle işi bitirdi. 2-1 deplasmana gidecek takım için sıkıntılı skor ama gol bulursanız da harika bir skor. Dün yine çok kaçtı, kaçmasa iş ilk maçta bitecekti!

DAHA 40. saniyede Salih 25 metreden soluyla vurdu, top direkten döndü. 5’te ise sayılmayan gol tüm stadın tepkisini çekti. Fernandao önce çekildi hakem penaltıyı vermedi, oluşan karambolde Emenike topa dokundu ancak Manzano faul gerekçesiyle golü vermedi. 8’de serbest vuruşa Neustadter kafayı vurdu, de Sancis kurtardı.

19’da bir net pozisyon daha geldi. Hasan ortaladı, Emenike müsait pozisyonda kafayı kötü vurdu. 27’de Ozan Tufan çıkardı, Fernandao vuramadı, Emenike gelişine tamamlamak istedi, yine olmadı.

TABELA ALDATMASIN

39’DA gol geldi. Emenike baskıyı yaptı, Jemerson hata yaptı, Nijeryalı kaptı topta bir de kaleciyi oyundan düşürüp boş kaleye yolladı: 1-0. 42’de ‘maalesef’ dedik. Ertuğrul topu tutamayınca, seken top Skrtel’e çarptı, Falcao tamamladı: 1-1. 48’de Germain kafayı vurdu, aut. Sonrasında 1 dakika içinde Dirar’ın vuruşu direkten döndü.

Haberin Devamı

61’DE Emenike jeneriklik gol yaptı. Van der Wiel’in ortasına vole vurup şık bir gole imza attı: 2-1. 81’de Salih’in topuk pasında Ozan bire bir de kaleciyi geçemedi. Tabela aldatmasın 3-4 olacak maçtı…