Gazete Vatan Logo
Futbol Kadro belli oldu

Kadro belli oldu

Feyyaz Uçar 20 yaş altı milli takımı hakkında konuştu.

Kadro belli oldu

Türkiye’de düzenlenecek 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası’na hazırlanan 20 Yaş Altı Milli Futbol Takım’da teknik direktör Feyyaz Uçar, şampiyonada mücadele edecek kadronun iskeletini kurduklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesine açıklamalarda bulunan Uçar, Özbekistan ile Antalya’da 20 Şubat Çarşamba yapacakları hazırlık maçının gelecek için kendilerine ışık tutacağını belirtti.

Feyyaz Uçar, Özbekistan’ın da 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda yer alacağını vurgulayarak, ”Özbekistan agresif ve arzulu oyun anlayışına sahip bir takım. Uzun zamandır da Antalya’da hazırlık kampı yapıyorlar. Bu maçtaki oyun ve skor, son dönem hazırlıklarımız için de önemli bir ışık tutacak” şeklinde konuştu.

19 ve 20 Yaş Altı Milli Takımları ile 1 yılı aşkın bir süredir beraber olduklarını hatırlatan Uçar, ”Tabii ki değişiklikler olabilir ama kadromuzun iskeletini kurduğumuzu söyleyebilirim. Özellikle 1993 yaş grubunun havuzunu genişlettik. Bu maçla birlikte 20 Yaş Altı Dünya Kupası kadrosunu da şekillendirmek istiyoruz. Takımızın son dönemdeki iyi oyunu ve başarılı sonuçlarını sürdürmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı