Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kadro dışı bilmecesi!

Kadro dışı bilmecesi!

Derbiye yedek başlayan ve oyuna sokulmamasına tepki gösterip Ayhan Akman’la tartışan kaptanı, Mehmet Özbek ile Levent Nazifoğlu toplantıya aldı. Kadro dışı bırakılması beklenen Selçuk görüşme sonrası “Şu anda öyle bir durum yok” dedi

Kadro dışı bilmecesi!

G.SARAY’DA derbinin kaybedilmesinin ilk faturası kaptan Selçuk İnan’a çıkmak üzere. Sarı-kırmızılı takım, ezeli rakibine 2-0 mağlup olarak Kadıköy’den yine eli boş dönerken ‘Kıtalararası Derbi’deki galibiyet hasreti 18 seneye çıkmıştı. Bunun moral bozukluğu camiayı kahretmişken sergilenen silik futbol, tek pozisyon bile üretilememesi, son 4 maçtaki 3. mağlubiyet derken bir de üstüne Selçuk İnan-Ayhan Akman gerginliğinin yaşanması her şeyin üstüne tuz-biber ekti. Birkaç sezondur oynadığı futbolla taraftarın gözündeki kredisini tüketen Selçuk bu sezon da aşağı yukarı aynı performansta devam ediyordu. 2016-17’de tek bir gol atan ve bunu da Antalya maçında kaydeden kaydeden Selçuk İnan asit anlamında da şu ana kadar sıfır çekmişti.

AKMAN: NE VAR LAN!

31 yaşındaki orta sahaya düşük formu nedeniyle pazar günü Riekerink, forma vermemiş ve Selçuk, G.Saray’a geldiğinden beri ilk kez bir F.Bahçe derbisine yedek başlamıştı. Bu nedenle zaten sinirli olan Selçuk derbide son oyuncu değişikliğinde Cavanda sahaya sürülünce ısınmadan dönerken tepki göstermişti. Bunu gören yardımcı antrenör Ayhan Akman, Selçuk’a “Ne var lan!” diye çıkışmıştı.

Haberin Devamı

BU tatsızlığın ardından yönetim dün olaya el koydu. Kadro dışı bırakılması beklenen Selçuk, başkanın kardeşi Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu ile bir görüşme yaptı. Toplantı sonunda milli oyuncu “Şu an kadro dışı bırakılma gibi bir durum yok” dese de başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulunun bu konuyla ilgili kararını bugün vereceği öğrenildi.