Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kadrosu da taktiği de gizli

Kadrosu da taktiği de gizli

Igor Tudor, bundan sonra taktiği de kadroyu da takımına son dakikada açıklayacak.

Kadrosu da taktiği de gizli

39 yaşındaki Hırvat teknik adam, takımına 3 farklı taktiği de ezberletti. Kadrodaki tüm oyuncularının hazır olmasını isteyen Tudor, maça az bir süre kala dizilişi ve ilk 11’i yazıp, son bilgileri vererek sahaya çıkacak.

BU sezon Igor Tudor yönetiminde zirvede çıkan ve geçtiğimiz sezonlardaki kötü performansını unutturan sarı-kırmızılılar en kritik 3 haftaya hazırlanıyor... 12. haftada en yakın rakibi Başakşehir’e konuk olacak G.Saray... Ardından ise Alanya ile oynayıp Beşiktaş deplasmanına çıkacak. İşte bu üç haftalık kritik süreçte G.Saray liderliği kaybedebilir de farkı daha da açıp rakiplerinin direncini kırabilir.

BU süreçte elbette gözler de teknik direktör Igor Tudor’da. G.Saray’ın başında bugüne kadar F.Bahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzon karşısında galibiyet alamayan Hırvat teknik adam, bu kötü performansını pozitife çevirmek için kolları sıvadı.

HERKES izne çıkarken Tudor ise Florya’ya kapandı ve rakiplerinin analizine başladı. Ancak Tudor’un asıl güvendiği nokta ise taktik planlaması. Sezon başındaki hazırlık kampından bu yana Tudor takımına 3 farklı diziliş ezberletti. Ağırlıklı olarak 4-1-2-2-1 ile sahaya çıkan sarı-kırmızılıları zaman zaman 3-4-3 ve 3-5-2 ile de sahaya sürüyor Tudor...

Haberin Devamı

MAÇTA DEĞİŞEBİLİR

LİGİN ilk 11 haftasında oyuncularına taktik dizilişi ve kadroyu maç öncesinde açıklayan Hırvat hoca artık bu kararından da vazgeçti... Oyuncularının üç taktiği de ezberlediğini gören ve zaman zaman maç esnasında da skora göre dizilişleri değiştiren Tudor, bundan sonra takımına maç öncesinde artık taktik açıklamayacak.

KADRODA kimin yer alacağını da bildirmeyecek olan Igor Tudor, herkesin kendini hazır tutmasını ve “ben nasılsa oynamıyorum” diye moralinin bozulup performansının düşmesini istemiyor.

Aman Güneş & Avcı öğrenmesin!

TAKTİĞİNİ ve kadrosunu gizlemek Tudor için artık çok daha önemli. F.Bahçe maçı öncesinde taktiğinin ortaya çıkmasına sinirlenen Tudor, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında ne oynayacağını kimsenin bilmemesini istiyor. Hem Abdullah Avcı hem de Şenol Güneş’in rakiplerin taktiklerini iyi okuyup çözmesi nedeniyle Tudor bu formülü kullanmak isterken iki meslektaşını da şaşırtmanın peşinde.

Haberin Devamı