Gazete Vatan Logo
Futbol Kadroyu KGB bile zor cözer

Kadroyu KGB bile zor cözer

‘Defansımız iyi ama GOL ATAMIYORUZ’

Denizli, yine kadroyu sır gibi saklıyor.. Kalede Rüştü-Hakan, sağda Holosko-Serdar Özkan ve ön tarafta da Nobre ile Tabata’dan kimin oynayacağı belirsiz

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin aklında yine tilkiler dolaşıyor.. Her maçta olduğu gibi zorlu CSKA Moskova maçından önce de kadrosunu sır gibi saklayan tecrübeli hoca, özellikle 3 bölgede kararsız kaldı.. Kalede, G.Saray maçındaki hatalarıyla derbinin kaybedilmesinde büyük rol oynayan ve o günden beri forma bulamayan Rüştü ile Hakan arasında kalan Denizli, sağ bekte Ekrem’de karar kıldı.

SAĞ önde ise Holosko veya Serdar Özkan’a şans verecek olan Mustafa hoca, çift forvet oynarsa Mert Nobre’yi Bobo’nun yanına, tek oynarsa ise Tabata’yı Sambacı’nın arkasına yerleştirecek. Moskova’da defansın göbeğinde Sivok-Ferrari, solda İbrahim Üzülmez, göbekte Fink ve Ernst, önde ise Tello ile Bobo oynayacak.

‘Defansımız iyi ama GOL ATAMIYORUZ’

BU sezon Kartal olan Ferrari, İstanbul’u ve Beşiktaş’ı Lig TV’ye anlattı: “İstanbul’dan çok memnunum. Hayat çok rahat. Hiçbir ilişkim yok. Fotoğraflar çıktı ama benimle alakası yok.

TÜRKİYE’DE kızlar çok bakımlı. Tahmin ettiğimden daha iyi çıktılar. Sütlaç ve kazandibi çok sevdim.

ŞU ana kadar sonuçlar iyi değildi. 3 kupa kazanmak istiyoruz. Ama sorunumuzu çözmemiz lazım. Bizim için hem Devler Ligi hem de lig çok önemli. Sadece G.Saray maçında kötü oynadık, 3-0’ın bahanesi yok ama gol atamıyoruz.

ARDA Turan Türk futbolundaki en büyük yetenek.

BEŞİKTAŞ’LA uzun bir kontratım var.. Futbolda her şey olabilir ama ben Beşiktaş’tan başka bir şey düşünemiyorum. 90 dakika boyunca seyirci destek veriyor. Bu müthiş taraftarı mutlu etmeliyiz.”

Juande Ramos, Kartal’ı ‘ti’ye aldı

BEŞİKTAŞ’I bugün Rusya’da ağırlayacak olan CSKA’da teknik direktör Juande Ramos, “Rakibimizin kötü gidişini devam ettirmek istiyoruz” dedi. İşte kısa bir süre önce Zico’nun yerine geçen eski R.Madridli Ramos’un düşünceleri: “Şansımıza Beşiktaş lige çok kötü başladı. İstatistikler bizi sevindiriyor. Rakibimizdeki kötü gidişin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız.”

Lejyoner desteği

RUSYA temsilcisi CSKA Moskova’nın Luzhniki Stadı, bu akşam 3 lejonerimizi misafir edecek. Rusya 1. Ligi’nde mücadele eden Rubin Kazan’da oynayan Hasan Kabze ve Gökdeniz Karadeniz ile Zenit’te forma giyen Fatih Tekke, bu akşam Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki CSKA sınavını tribünden izleyecekler.

Biletler ‘8’ Euro

BEŞİKTAŞ’IN bugün Moskova’da oynayacağı CSKA maçının bilet fiyatları Türkiye’den çok uzak! Ülkemizde Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçları için en ucuz bilete 50-60 TL gibi fiyatlar koyan kulüplerimize Rusya’dan örnek davranış geldi.. CSKA-Beşiktaş maçının biletleri sadece 8 Euro’ya, yani 18 TL’ye satılıyor.

Haberin Devamı