Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor Kafkas’tan hakeme gönderme

Kafkas’tan hakeme gönderme

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Kayserispor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, iyi oynamalarına karşın yenildiklerini söyledi.

Kafkas’tan hakeme gönderme

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tolunay Kafkas, taraftarları önünde maçı kazanmayı çok istediklerini ancak bunu başaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

Güçlü bir rakibe karşı iyi mücadele ortaya koyduklarını belirten Kafkas, şunları söyledi:

""Beşiktaş özel bir takım. Hızlı oynayan bir ekip ve bu hıza ayak uydurmaya çalıştık. Oyunun büyük bir bölümünde de bunda başarılı olduk. Orta sahayı hızlı geçmelerini engellemeye çalıştık. Zaman zaman bunu başardılar. Beşiktaş takımı iyi oyunculara sahip. Biz gücümüz ve kalitemiz orantısında bugün yapılabilecek her şeyi yaptık. Yine iyi oynadığımız bir maçı maalesef 2-1'lik sonuçla kaybettik."

Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı eleştiren Kafkas, "Beşiktaş'ın haklı galibiyetine bir şey söylemiyorum ama insanlar hayatta öğreniyorlar. Benim de en büyük idealim öğrenmek. Hayatı yetmiyor insanın öğrenmeye. İnsanlara ne söylediğiniz hiç önemli değil, ne yaptığınız da önemli değil ancak ne hissettirdiğiniz çok önemli. Bugün Bülent Yıldırım bize hiç iyi şeyler hissettirmedi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Maçın kırılma noktasının sorulması üzerine Kafkas, "Kırılma noktası ilk goldü. Buna rağmen beraberliği yakaladık ancak kötü bir gol yiyerek mağlup duruma düştük. Futbolun içinde böyle durumlar var" yanıtını verdi.