Gazete Vatan Logo
Basketbol Kalaycıoğlu: "Seriyi 3-0 bitirip, şampiyon olacağız"

Kalaycıoğlu: "Seriyi 3-0 bitirip, şampiyon olacağız"

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off finalinin ikinci maçında Fenerbahçe'yi 73-67 yenerek seride 2-0 öne geçen Yakın Doğu Üniversitesi'nin başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, sergilenen mücadeleyi övdü.

Kalaycıoğlu: "Seriyi 3-0 bitirip, şampiyon olacağız"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Zafer Kalaycıoğlu, "Play-off final serisine yakışır bir maç oldu." dedi.

İki takımın da üst düzey mücadele ortaya koyduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "FIBA Avrupa Ligi'nde final oynamış ve FIBA Avrupa Kupası'nı kazanmış iki takımın mücadelesiydi ve ancak bu kadar üst düzeyde oynanabilirdi. Kazandığımız için çok mutluyuz. Seride durum 2-0 oldu ve şimdi avantajdan bahsedebiliriz. Bu, çok önemli bir avantaj ve inşallah bundan sonraki maçı da kazanıp, seriyi tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.

Yakın Doğu Üniversitesi oyuncusu Gizem Başaran ise ev sahibi oldukları 2 maçı da kazanarak çok önemli bir noktaya geldiklerini aktarıp, "İnşallah gelecek maçı da kazanacağız. Seriyi 3-0 bitirip, şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.