Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kaldırım: Şampiyonluğa inanıyoruz

Kaldırım: Şampiyonluğa inanıyoruz

Hasan Ali Kaldırım, Gaziantepspor galibiyetiyle Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışının içinde olduğunu bir kez daha gösterdiğini dile getirdi.

Kaldırım: Şampiyonluğa inanıyoruz

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Gaziantepspor galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Hasan Ali Kaldırım, “Artık son düzlüğe geldik. Camia olarak, taraftarlar olarak artık bir bütünlük sağlandı. Hepimiz şampiyonluğa inanıyoruz. Son 3 maç kaldı. Sinirlerine daha hakim olan, daha soğuk kanlı olan ve daha tecrübeli olan takım şampiyon olacaktır. Biz daha tecrübeliyiz. Böyle bir şampiyonluk yarışının içinde daha önce de olduk. Zaman zaman bazı yazarlar ve taraftarlar bizim pes ettiğimiz yönünde düşünceye kapıldılar. Ama biz puan kaybettiğimiz haftalarda bile çıkıp şampiyon olacağız dedik.

Bugün de aynısını diyoruz. Biz, elimizden geleni yapıp, son 3 haftanın sonunda şampiyon olacağız. Gelecek hafta kritik bir hafta olacak. İki takım da deplasmanda oynayacak. Dediğim gibi sinirlerine daha hakim olan, daha soğuk kanlı olan takım şampiyon olacaktır. Bence gelecek hafta çok çok önemli” ifadelerini kullandı.