Gazete Vatan Logo
Futbol Kaleci Cenk’e McGregor zammı

Kaleci Cenk’e McGregor zammı

Genç futbolcuları elden kaçırmamak için...

Kaleci Cenk’e McGregor zammı

Kıran: “İskoç kaleci 1 milyon Euro alıyor. Biz de Cenk’in ücretini adalet sistemi çerçevesinde 675 bin TL’den 1.5 milyon TL’ye çektik.”

SAMET Aybaba’nın kadroda düşünmediği futbolcularla bir bir yollarını ayıran Beşiktaş yönetimi, genç futbolcuları elden kaçırmamak için ‘Feda’ dedi.. Normalde bu sezon siyah-beyazlılardan 675 bin TL garanti para artı 12 bin TL de maçbaşı ücret alacak olan kaleci Cenk Gönen’e zam yapan kulüp, yeni sözleşmeyle milli futbolcuya 1.5 milyon TL sabit ücret, 10 bin TL de maçbaşı ödeneceğini KAP’a bildirdi. Böylelikle Cenk, yılda 1 milyon Euro alacak olan mevkidaşı McGregor kadar kazanç elde edecek.

KONUYLA ilgili olarak VATAN’a konuşan transfer komitesi üyesi Tamer Kıran, yıllık ücretlerdeki iyileştirmenin İsmail ve Necip’le devam edeceğini belirtirken, şu ifadeleri kullandı: “Her bölgede adaleti sağlamak durumundayız. Belirli rakamların üzerine çıkmamak, kişi başı ortalama 1 milyon Euro’yu tutturmak ilk hedefimiz. Bazı futbolcularımıza garanti para, bazılarınla da garanti paranın yanında maçbaşıyla bu eşitliği sağlayacağız.

SIRA NECİP-İSMAİL’DE

ŞİMDİ sıra Necip ve İsmail’de. İsmail’le 3 ya da 4 yıllık bir kontrat imzalayacağız. Ve bu iki isimde de adaleti sağlamak adına ücretlerinde Cenk’in kazancını baz alarak bir düzeltme yapacağız. Rakamlarda yapılan bu iyileştirmelerle takım içindeki düzeni de sağlamış olacağız.”

Haberin Devamı