Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kaleye Ospina stopere Skrtel

Kaleye Ospina stopere Skrtel

Siyah-Beyazlı yönetim, kaleci Denys Boyko’nun yerine Arsenal’li David Ospina’yı getirmek için harekete geçti. Stoper konusundaki 1 numaralı aday Liverpool’lu Martin Skrtel’dan da Beşiktaş’a olumlu mesaj geldi.

Kaleye Ospina stopere Skrtel

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Siyah-Beyazlılar, Kupa 1’de ses getirecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu konuda transfer turunda bulunan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, Denys Boyko’nun takımdan ayrılma ihtimalinin bulunması sebebiyle Ukraynalı kalecinin yerine ara transfer döneminde ilgilendikleri David Ospina’nın peşine düştüğü bildirildi.

Ocak ayında Arsenal’in Fransız menaceri Arsene Wenger tarafından transferi engellenen 27 yaşındaki Kolombiyalı eldivenin, geride bırakılan sezonda sadece 4 lig maçında forma giymesi sebebiyle kariyerine yeni dönemde daha fazla görev yapabileceği bir takımda devam etmek istediği ve Beşiktaş’a sıcak baktığı öğrenildi.

Devler Ligi faktörü...

Premier Lig ekibi Liverpool’la 8 sezonluk kariyerini tamamlama kararı alan Martin Skrtel, menaceri Karol Csonto aracılığıyla kendisiyle ilgilenen takımlarla görüşmeyi sürdürüyor. Ada’dan ve birkaç İtalyan ekibinden teklif alan 31 yaşındaki stoperin, Beşiktaş’ın yeni dönemde Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olması sebebiyle Kara Kartal’a transferine olumlu baktığı ifade edildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)