Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kaleye Zengin'lik geldi

Kaleye Zengin'lik geldi

Tecrübeli eldiven daha ilk saniyelerinde Larsson’a, 2. yarıda ise 2 kez Habibou ve 1 defa da Chibuike’ye gol izni vermedi. Maç sonunda yaptığı açıklamada da “Rekabet bizi geliştirir” dedi.

Kaleye Zengin'lik geldi

BEŞİKTAŞ Kaptanı Tolga Zengin, dünkü performasıyla kaleyi yeni transfer Denys Boyko’ya kolay kolay bırakmayacağının mesajını verdi... Sezonun ilk yarısında yediği hatalı goller nedeniyle çok eleştirilen tecrübeli file bekçisi, G.Antep maçının ilk saniyelerinde karşı karşıya pozisyonda Larsson’a gol izni tanımadı.

50 ve 56. dakikalarda Habibou’nun sert vuruşlarına muhteşem reaksiyonlar gösteren Tolga, 67’de de Chibuike’nin şutunu kurtarıp farklı skorda büyük rol oynadı.

‘UYUM SORUNU YOK’

TOLGA maçın ardından yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

“UZUN zamandan beri lig maçı yapamıyorduk. Allah’a şükür bugün kar, fırtına olmadı. Rakiplerimizin puan kaybettiği bu haftada kazanmamız iyi oldu. Aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor. Bu performansımızı sezon sonuna kadar devam ettirmemiz gerekiyor.

REKABET bizi geliştirir. Boyko çok iyi bir arkadaşımız. Ona da yardımcı oluyoruz, olacağız da. İdmanlar ve performansımızın artması takmın şampiyon olması için. Umarım böyle devam eder.

SAVUNMA ile uyumumuz iyiydi. Rhodolfo çıktıktan sonra Alexis girdi. Marcelo ve Alexis ilk kez birlikte oynadık ama hiç uyum sorunu yaşamadık. Futbolun dili bir. Tek üzücü olan Rhodolfo’nun sakatlığıydı. Umarım kısa bürede döner.”

Haberin Devamı