Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kaleyi gören vursun!

Kaleyi gören vursun!

Akhisar karşısında soyunma odasına 2-0 yenik giden G.Saraylı oyuncuların yaptığı plan tuttu:

Kaleyi gören vursun!

Igor Tudor takımına bağırmak bir yana sesini bile yükseltmedi! Hırvat teknik adamın konuşmasının

ardından soyunma odasından çıktı ve sözü de oyuncular aldı. Galibiyet yeminleri edilirken rakip kaleyi şut yağmuruna tutma kararı ile sahaya adım atan oyuncuların planları da gerçeğe dönüştü.

BEŞİKTAŞ yenilgisini unutturmak için Akhisar karşısına çıkan sarı-kırmızılılar maçın ilk 45 dakikasında 2-0 geriye düşünce sarsıldı! Tribünler başta yönetim ve Igor Tudor’a yönelik tepkilerini artırırken oyuncuların bir bölümü de protestolardan nasibini aldı.
İLK yarıyı 2-0 geride kapatan sarı-kırmızılıların ikinci yarının başında bulduğu iki golle yaptığı geri dönüş sonrasında ise soyunma odasında yaşananlar gündeme geldi. Maçın ardından teknik direktör Igor Tudor, oyuncularına devre arasında yaptığı konuşmayı anlatırken yaşananların diğer boyutuna ise VATAN ulaştı.
‘ERKEN GOL ŞART’
HIRVAT teknik adam, oyuncularına hiç bağırmadı, sesini bile yükseltmedi! Sadece takımına inandığını ve bu maçı kazanacaklarına dair en ufak şüphesi olmadığını söyleyip soyunma odasını terk etti. İşte bu andan sonra ise oyunculardaydı sıra! Herkes maçı kazanacaklarına dair motivasyon konuşması yaparken kritik sözler ise hücum ile ilgili oldu.
ORTAK fikir olarak 2. yarının hemen başında gelecek erken bir golün maçın gidişatını değiştireceği konusunda olurken “Kaleyi gören şut çeksin. Bu şekilde rakibin moralini de bozabiliriz. Şut sayımız arttıkça taraftarı da maça yeniden çekeriz. Erken bir gol bize maçı getirir” sözleri sonrasında takım da sahaya çıktı.
KARŞILAŞMANIN başlama düdüğü ile Aslan, Akhisar kalesini ablukaya alırken oyuncuların planları da hemen etkisini gösterdi. Fernando 49. dakikada kaleyi cepheden gördüğü anda şutu ile ağları buldu. Bundan sonrası ise çorap söküğü gibi geldi!

Haberin Devamı