Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kampa 3 yeni Aslan gelecek

Kampa 3 yeni Aslan gelecek

Yönetim, bu hafta başlayacak olan yurt dışı kampına 3 ismi de getirmek istiyor.

Kampa 3 yeni Aslan gelecek

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İsveç’in Östersunds takımına elenip taraftarlarına büyük hayâl kırıklığı yaratan G.Saray’da yönetim bu hafta kırılan kalpleri tamir etmeyi amaçlıyor. Sarı-kırmızılılar bu hafta başlayacak olan yurt dışı kampına 3 yeni Aslan getirmenin amacında.

BAŞKAN Dursun Özbek ile Sportif Direktör Cenk Ergün ilk önce Fransa’ya gidecek ve burada West Ham United forması giyen Cezayirli sağ kanat Sofiane Feghouli’nin menajeri ile görüşecek. 27 yaşındaki futbolcuyla anlaşma zemini arayacak olan ikili bu transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

ARDINDAN Cenk Ergün İngiltere’ye uçacak. Hedefinde ise Giannelli Imbula ve Fernando var. Yönetim zaten şu an bu iki ön liberoyla büyük ölçüde anlaşmış durumda. Ergün, 24 yaşındaki Imbula’nın kulübü Stoke City ve 29 yaşındaki Fernando’nun bonservisini elinde bulunduran Manchester City ile masaya oturacak. Ergün, iki Premier Lig temsilcisini de transfere ikna etmeyi planlıyor.

SIRA DENAYER'E GELECEK

ÖTE yandan sarı-kırmızılıların bir sonraki hedefi ise Belçikalı Jason Denayer olacak. 2015-16 sezonunda G.Saray formasını giyen, geçen yılı ise Sunderland’de geçiren 22 yaşındaki stoperin transferi için oyuncunun bonservisinin sahibi Manchester City ile temaslar hızlandırılacak.

Haberin Devamı

KAMP PROGRAMI YARIN BELLİ OLACAK

AVRUPA defterini kapatan G.Saray, tüm konsantrasyonunu lige en iyi şekilde hazırlanmaya verdi. Sarı-kırmızıların bu doğrultuda yurt dışında yapacağı kampın programı ise yarın açıklanacak. Aslan, bu hafta başlayacak olan yurt dışı kampında 2 hazırlık maçı oynayacak.