Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kampta 4 yeni Aslan!

Kampta 4 yeni Aslan!

G.Saray, Slovakya kampına yepyeni yıldızlarla girmeyi planlıyor.

Kampta 4 yeni Aslan!

Salı gününe kadar Belhanda ile Gomis’i resmen açıklamaya hazırlanan Aslan, orta saha ve savunmaya yoğunlaştı. Acerbi’nin yüksek bonservisi sonrasında rota Maicon’a çevrilirken orta sahada ise Imbula’nın fiyatı yükselince alternatifler devreye girdi. Ama hedef ne olursa olsun kampa 4 takviye ile girebilmek...

TRANSFERDE dört koldan çalışan G.Saray, 4 transferi birden bitirmenin hesaplarını yapıyor. Sarı-kırmızılılar takımın iskeletini kurmak adına 4 bölgeye de takviye için uğraşırken stoper ve orta saha transferleri için vites yükseltildi. İşte G.Saray’da transferdeki son durum!

FORVET: Gomis

G.Saray transfer çalışmalarının başından beri hedefini Bafetimbi Gomis olarak belirledi... Fransız golcü için tüm imkânlarını seferber eden sarı-kırmızılı yönetim bir yandan da oyuncunun sağlık sorunlarına dikkat ederek hareket etti. Daha önce kalbinden bir sorun yaşayan ancak ardından futbola dönen ve istikrar yakalayan oyuncu G.Saray’ın isteği ile Paris’te kontrolden geçti.

YÖNETİM, Bafetimbi Gomis’in sağlık raporunu görmeden kulübü Swansea ile son kez masaya oturmazken

Haberin Devamı

Gomis’ten gelen olumlu haber sonrası da iş bitirildi.

ORTA SAHA: Belhanda & Imbula
SARI-kırmızılılar orta sahaya ise iki takviye planlıyor... İlki hücuma yönelik oyuncu olarak Belhanda... Faslı oyuncu için kulübü Dinamo Kiev 8 milyon Euro bonservis bedeli isterken G.Saray da Bruma’nın satışı sonrasında bu rakama çıktı. Artık Belhanda transferi önünde engel de kalmadı.
G.SARAY’IN orta sahadaki ikinci transferi ise savunmaya yönelik bir oyuncu olacak. Adaylar arasında Stoke City’den Giannelli Imbula da var. Fransız oyuncu için İngiliz kulübü ile görüşen sarı-kırmızılılar kiralamak istese de buna onay çıkmadı. Imbula’nın ancak bonservisi ile satılabileceğini ileten yöneticilerin istediği miktar ise cep yaktı... 2 sezon önce 24.25 milyon Euro’ya alınan Imbula için kapının 15 milyon Euro’dan açılması ile birlikte G.Saraylı idareciler de geri adım attı. Hedefte ise yepyeni isimler var.
SAVUNMA: MaIcon
KAMPA kadar bir de stoper takviyesi yapmak isteyen G.Saray’ın hedefinde Sassoulo’dan Acerbi vardı. Fakat 28 yaşındaki savunmacı için istenen yüksek bonservis Aslan’ın da geri adım atmasına neden oldu. Bu gelişme üzerine rotasını Sao Paulo’dan Maicon’a çeviren G.Saray, bu oyuncu için temaslarını sıklaştırdı.
28 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına takımda kalacağını açıklasa da Porto sonrasında yeniden şansını Avrupa’da denemek istediği öğrenildi. G.Saray’ın Maicon için kulübü Sao Paulo’ya yapacağı teklif ise 5 milyon Euro olacak.

Haberin Devamı