Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kanarya Belçika'da geç açıldı!

Kanarya Belçika'da geç açıldı!

UEFA Avrupa Ligi D Grubunda Belçika'da Anderlecht ve Fenerbahçe maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Kanarya Belçika'da geç açıldı!

Temsilcimiz Fenerbahçe 2-0 geriye düşmesine rağmen müthiş dönüşle skoru eşitledi ancak daha sonra maçta tempo düştü ve iki takım da birer puana razı oldu.

Anderlecht'in iki golü de Bakkali'den gelirken Kanarya'nın golleri Frey ve Hasan Ali'den geldi.

Bu beraberlikle Fenerbahçe 4 puana yükselirken, Anderlecht ise grupta ilk puanını aldı.

Grubun diğer maçında Dinamo Zagreb deplasmanda 1-2 kazanarak puanını 9'a çıkardı. Spartak Trnava ise 3 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

35'inci dakikada Kums'un ara pasında ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Bakkali'nin gelişine vuruşu, kaleci Harun'un sağından filelere gitti: 1-0.

39'uncu dakikada Isla topu sağ kanattan içeri kesti. Arka direkte müsait pozisyonda bulunan Frey topa gelişine vurdu ancak kaleci Didillon meşin yuvarlağı kornere çeldi.

İlk yarı Anderlecht'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

49'uncu dakikada Kums'un gönderdiği uzun pasla sağ çaprazda buluşan Bakkali, ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti: 2-0.

53'üncü dakikada Gerkens'in yaptığı pas hatası sonrasında ceza sahası içerisinde sol çaprazda meşin yuvarlakla buluşan Frey, yerden yaptığı sert vuruş ile Didillon'u avladı: 2-1.

Haberin Devamı

57'nci dakikada Frey'in ara pasıyla ceza sahasına giren Hasan Ali, iki oyuncudan sıyrılarak vuruşunu yaptı ve topu filelerle buluşturdu: 2-2.

GRUPTA SON DURUM

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda üçüncü hafta karşılaşmalarının ardından Dinamo Zagreb zirvede, Fenerbahçe ikinci sırada yer aldı.
Üçüncü haftada Belçika temsilcisi Anderlecht'e konuk olan Fenerbahçe, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Grubun diğer karşılaşmasında ise Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb, deplasmanda Slovakya ekibi Spartak Trnava'yı 2-1 yendi.
Grupta üçte üç yapan Dinamo Zagreb, liderliğini sürdürdü. Dört puana ulaşan Fenerbahçe ise ikinci sırayı aldı.
Avrupa Ligi'nde 4. hafta müsabakaları 8 Kasım Perşembe günü oynanacak. Fenerbahçe'nin Anderlecht'i konuk edeceği haftada Dinamo Zagreb ise Spartak Trnava'yı ağırlayacak.

Haberin Devamı