Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kanarya’nın çıkışı G.Saray derbisi

Kanarya’nın çıkışı G.Saray derbisi

F.Bahçe'nin G.Saray, Karabük ve Trabzon maçlarındaki oyun üzerinden değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Kartal, 6. haftadaki derbide herkesin beklediği takımın sahada olacağını ifade etti

Kanarya’nın çıkışı G.Saray derbisi

F.BAHÇE'DE ligin ilk 2 haftasında gösterilen performans şu an için tatmin etmese de her şeyin plan ve programları dahilinde ilerlediğini söyleyen İsmail Kartal, “Bu takım 6. haftadaki G.Saray maçında farklı bir kimlikle sahada olacak” dedi.

SEZONA başlamadan G.Saray’la Süper Kupa maçında oyun üstünlüğü olmasına rağmen bunu skora yansıtamayan sarı-lacivertlilerde Trabzon maçının da benzer geçmesi oynanan futbolun ve oyuncu değişikliklerini gündeme getirdi.

‘BEKLEMEK GEREK’

İSMAİL Kartal şu an için takımın temposunu düşük tutuyor ve sakatlık çıksın istemiyor. Kapalı defans yapan takımlara karşı buna Karabük maçı da dahil olmak üzere gerektiği gibi oynandığını ifade eden çiçeği burnunda teknik adam, “Ligde birçok takım bize karşı benzer bir oyun şablonu uygulayacak.

Rakip analizleri kadar bizim ne yapacağımız da önemli. Önde baskı yapan hırslı, agresif ama oyunun kontrolünü elimizde tutacağımız bir futbol için biraz daha zamanımız var.

FUTBOLUMUZ 6. haftaya kadar bizlere daha net ışık verecek. Aşırı yükleme beraberinde sakatlığı da getirir. Fiziki anlamda şimdilik tam istediğimiz durumda değiliz. Bu yüzden 6. haftaya kadar beklememiz gerek” diye konuştu.

Haberin Devamı