Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kanarya'nın yeni Lens'i Dirar!

Kanarya'nın yeni Lens'i Dirar!

F.Bahçe, Faslı ile anlaşırsa Hollandalı için herhangi bir girişimde bulunmayacak.

Kanarya'nın yeni Lens'i Dirar!

Lens’in yüksek maliyeti yönetimi arayışa iterken Monacolu yetkililerle pazarlık masasında olan yöneticiler bu transferde geri sayıma geçti.

KİRALIK geldiği F.Bahçe’de sezonun en efektif ismi olmayı başaran Jeremain Lens’in yüksek maliyeti sarı-lacivertli yönetimi farklı arayışlara itti. Premier Lig’den düşen Sunderland kasayı doldurmak için Hollandalı yıldızı satmak isterken, talep edilen bonservis bedelini yüksek bulan Kanarya kiralık formülüne de sıcak bakmıyor artık.

BİR yıllık kiralama parası ve oyuncunun senelik 3 milyon Euro’luk garanti ücretinin kulübün bütçesini çok aştığı belirtiliyor. Bu yüzden Jeremain Lens’e alternatif olacak isimleri belirleyen yetkililer, Nabil Dirar için tüm şartları zorluyor.

HOCA DA ONAYLADI

DIRAR’IN, Lens’e göre daha düşük bir ücret talep etmesi Faslı yıldızın bir adım öne çıkmasına neden oldu. Fransa’ya çıkarma yapan Önder Fırat, Şekip Mosturoğlu, Önder Fırat ve idari menajer Hasan Çentinkaya, Monaco kulübünün yetkilileriyle kıran kırana pazarlık yapıyor.

Haberin Devamı

DICK Advocaat’ın ayrılığının ardından takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan teknik direktör Aykut Kocaman’ın da onay verdiği Dirar’ın sadece bir yıllık kontratının kalmasını koz olarak kullanacak olan söz konusu 4’lü, yüksek bir bonservis istenmesi halinde Fransızlar’a kiralama teklifini sunacak.