Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Kapanış maçında puanlar paylaşıldı

Kapanış maçında puanlar paylaşıldı

Avrupa Ligi bileti kovalayan Kasımpaşa ile Osmanlı'nın kapışmasına İlker Meral damga vurdu.

Kapanış maçında puanlar paylaşıldı

SÜPER Lig’de gün geçmiyor ki skandal bir hakem hatası futbolun önüne geçmesin. Dün de haftanın kapanışı Kasımpaşa-Osmanlı maçıyla yapıldı ancak karşılaşmadan daha çok konuşulan şey hakem İlker Meral’in verdiği penaltı kararı oldu.

ADEM KIZARDI

UEFA Avrupa Ligi’ne katılabilmek için uğraşan iki ekibin karşılaşması çok hızlı başladı. 19. saniyede maçın ilk atağını gerçekleştiren Kasımpaşa’da Andre Castro ceza sahası önünde şutunu çekti, Osmanlı defansında Uğur Demirok’a çarpan top ağlarla buluştu: 1-0. Öne geçmenin özgüveniyle ataklarını sıklaştıran Kasımpaşa 22’de çok etkili geldi. Osmanlı kalecisi Ahmet Şahin’in uzaklaştırdığı topu önünde bulan Adem sert vurdu ancak üst direğe takıldı.

VE hakem İlker Meral’in maçın en çok konuşulan ismi olmasını sağlayan pozisyon 45-1’de gerçekleşti. Osmanlı atağında Vrsajevic’in ortasına Webo yükselip kafayı vururken top Kasımpaşa stoperi Omeruo’nun kafasına çarptı. Fakat İlker Meral bu pozisyonda penaltı noktasını gösterince doğal olarak ortalık karıştı. Uzun süren itirazların ardından Uğur Demirok penaltıyı ağlara gönderdi ve skoru belirleyen isim oldu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa’da gerilen sinirler sonucunda 45+1’de sarı kart gören Adem Büyük 48’de rakibine sert girip ikinci sarıdan kırmızıyla oyundan atıldı.