Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ın kupaya İnan'cı büyük

Aslan'ın kupaya İnan'cı büyük

Süper Lig'de zorlu günler geçiren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Aslan'ın kupaya İnan'cı büyük

BU sezondan Türkiye Kupası dışında beklentisi neredeyse kalmayan G.Saray, iyi oynamadığı Akhisar karşısında geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanarak İstanbul’a avantajla döndü.
MUSTAFA Denizli, Burak’ın yokluğunu doldurmak 4-3-3 gibi ofansif bir taktik seçmiş, kanatlara ise Sneijder ve Olcan’a görev vermişti. Ancak bu ikili ilerde beklenen yaratıcılığı sergileyemeyince sarı-kırmızlılar ilk yarı boyunca net bir pozisyon bile bulamadı. Diğer tarafta maça iki forvetle başlayan Cihat Arslan kupayı ne kadar istediklerini gösteriyordu.
GOLCÜNÜN FARKI!
2. yarının hemen başında Akhisar golü buldu. 53’te Muğdat kendi yarı sahasında kaptığı topla hızla kontra atağa çıktı. Üç sarı-kırmızılı oyuncunun arasında attığı pasla buluşan Rodallega da golcülüğünü konuşturup topu çataldan ağlara yolladı: 1-0. 66’da oyundan çıkan Bilal’in yerine Sabri’nin girmesiyle, Sneijder kanattaki esaretinden kurtuldu.
BU dakikadan kısa bir süre sonra ise goller geldi. 70’te Senijder’in yakın mesafeden vuruşunu engellemek isteyen Douglas topu kendi kalesine gönderdi: 1-1. Sadece iki dakika sonra Sneijder soldan ortaladı. Arka direkte gelişine vuran Selçuk skoru belirledi: 2-1.

Haberin Devamı