Gazete Vatan Logo
Futbol Karabük penaltılarla turladı

Karabük penaltılarla turladı

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda, Kardemir Karabükspor, uzatma bölümü 2-2 biten maçta, İnegölspor'u penaltı atışları sonucu 4-2 yenerek gruplara yükseldi.

Karabük penaltılarla turladı

Maça iyi başlayan İnegölspor 15. dakikada, Emre Pehlivan'ın sol taraftan ceza sahasına yaptığı ortada Ömürcan Yıldırımlı şutu ile öne geçti.

Karabükspor devrenin bitimine 4 dakika kala Erdem Özgenç'in serbest vuruştan attığı golle eşitliği sağladı. Bu gol aynı zamanda ilk devrenin de skorunu ilan etti.

İkinci yarıda da eşitlik bozulmayınca maç uzatmalara gitti. 94. dakikada gelişen İnegölspor atağında, Emrah Dağ'ın sert şutunda top, direkten döndü. Ceza sahası içinde pozisyonu iyi takip ederek topla buluşan Okan Deniz, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.

109. dakikada, Kardemir Karabükspor atağında Bertul Kocabaş'ın pasıyla hareketlenen Traore, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-2.

Uzatma bölümünde de eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışları sonucu İnegölspor'u 4-2 mağlup eden Karabük temsilcisi, gruplara kaldı.

Kardemir Karabükspor'da Murat Akça, Emre Özkan, Onur Cenik ve Traore, İnegölspor'da ise Okan Deniz ve Mahmut Şeker, penaltı atışlarını gole çevirdi.

Haberin Devamı