Gazete Vatan Logo
Futbol Karabükspor mesaisi başladı

Karabükspor mesaisi başladı

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 3-0 yenerek ikinci sıraya yükselen Beşiktaş, 27. haftada Kardemir Karabükspor ile 28 Mart Cuma günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Karabükspor mesaisi başladı

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idmanda, koşunun ardından Akhisar Belediyespor maçında forma giyen futbolcuların açma germe hareketleriyle günü tamamladığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise koşuların ardından 5'e 2 top kapma çalışması yaptığı, minik kale maç sonrası da yarım sahada çift kale oynadıkların kaydedildi.

Antrenmana, tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavi olan Manuel Fernandes, Gökhan Töre, Filip Holosko, bel fıtığı olan Julien Escude ile Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde ayak ağrıları için kontrolden geçen Ersan Adem Gülüm'ün katılmadığı ifade edildi. Sakatlığı henüz geçmeyen Ömer Şişmanoğlu'nun da sahada bireysel bir çalışma gerçekleştirdiği vurgulandı.

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

TESİSLEŞME ÇALIŞMALARI

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, tesisleşme konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Beşiktaş İntegral Arena'nın arkasında yer alan Kültür ve Spor Merkezi'nin kulübe devrine ilişkin protokolün, kulüp başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın katılımıyla yarın imzalanacağı belirtildi.

İmza törenine yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik kadronun da katılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı