Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Karadeniz'de gemiler battı

Karadeniz'de gemiler battı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında zirve mücadelesi veren Başakşehir, Trabzonspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk hayallerini mucizelere bıraktı.

Karadeniz'de gemiler battı

ŞAMPİYONLUK yarışında Beşiktaş’ın dikiz aynasından ayrılmayan Medipol Başakşehir, Trabzon deplasmanında puan kaybı yaşayıp umutlarını çok azalttı. Avrupa’ya katılmanın hesaplarını yapan bordo-mavililerin baskılı başladığı maçın ilk yarısı ile kinci devresi geceyle gündüz kadar farklıydı.

EV sahibi Trabzon karşılaşmanın ilk çeyreğinde Yusuf Yazıcı önderliğinde rakip kaleye yüklenirken, kaleci Volkan 30’da kritik bir top çıkardı. 35-40 arası iki takım da sayısız top kaybı yapınca devre 0-0 sonuçlandı.

PEKTEMEK KALE ÖNÜNDEN KAÇIRDI

İKİNCİ yarıda gole yaklaşan taraf bordo-mavililer oldu. N’Doye mutlak bir fırsatı harcarken, 52’de Yusuf direğe takıldı. Bu dakikadan sonra maç Vicsa ile Onur arasında geçti. 56 ve 66’da iki kez fırsat tepen konuk takım 68’de Mustafa ile 1 metreden gol yapamadı. 71’de yine Mustafa, 79’de de yine Visca Onur’u geçemezken karşılaşma başladığı gibi

0-0 sona erdi. Heyecanın bir saniye olsun dinmediği maçın skoru en çok Beşiktaş ve Avrupa hesaplarını sürdüren Antalya’ya yaradı.

Haberin Devamı