Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Karadeniz'de sular duruluyor!

Karadeniz'de sular duruluyor!

İki kulüp, Rize'nin geçen yıl küme düşmesinin ardından gerilen ilişkilerin düzeltilmesi için dev bir adım atıyor.

Karadeniz'de sular duruluyor!

Trabzon Başkanı Ağaoğlu, Rize’nin şampiyonluk kupasını kaldıracağı Gazişehir maçına gitme kararı aldı. Yeşil-

mavililerin başkanı Kaldırım da “Kapımız açık. Konuşacağımız mevzular var. Çözülmeyecek bir şey yok” dedi

TRABZONSPOR ile Çaykur Rizespor arasındaki gerginliğin ortadan kaldırılması için dev bir adım atılıyor. Bordo-mavililerin geçen sezonun son maçında Bursa’ya yenilmesinin ardından Timsah ligde kalırken Çaykur Rize küme düşmüş, bu olay iki Karadeniz ekibinin arasının açılmasına neden olmuştu. Hatta dönemin Rize Başkanı Metin Kalkavan, Trabzon ve Bursalı bazı futbolcuları mahkemeye vermişti.
‘MEMNUN OLURUZ’
TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Divan Başkanı Av. Ali Sürmen ve bazı yöneticilerle birlikte Çaykur Rize’nin şampiyonluk kupasını kaldırdı. Gazişehir maçına gitme kararı aldı. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı da şampiyonluk kutlamalarında Trabzonspor Başkanı ve yöneticilerini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını vurgulayarak şunları söyledi:
‘HESABIMIZ YOK’
“MAÇA gelmeleri bizi elbette mutlu eder ama maçtan önce yapılması gerekenler var. Trabzonspor’a kapımız açık. Konuşacağımız mevzular var. Çözülmeyecek hiçbir şey yok. Çünkü biz Spor Toto 1. Lig’e düştük ve kendi dizlerimiz üzerinde ayağa kalktık. Bu bize bir rahatlık getiriyor. Bizim kimse ile bir hesabımız yok. Olanların bir daha yaşanmaması için hoş olmayan sosyal medya mesajları paylaşılmamalı. Bu hayat, bu futbol buna değmez.”

Haberin Devamı