Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına Kweuke'den kaçamadı

Fırtına Kweuke'den kaçamadı

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Karadeniz derbisinde Trabzonspor ile Çaykur Rizespor 2-2 berabere kaldı.

Fırtına Kweuke'den kaçamadı

G.SARAY galibiyetiyle, ‘Oldu, geliyoruz’ denilerek havaya sokulan Trabzon’da hafta arası Çorum’daki kupa maçı, ‘Yavaş olun, daha değil’ dedirtmişti de kimse inanmak istemedi. Ama dün Rize yeni bir hatırlatma yaptı; daha çok işin var! Karadeniz derbisinde karşılaşan Trabzon ve Rize 2’şer golle sahadan 1’er puanla ayrılırken M. Ekici’nin sınırlı gayretleri bir yana Kweuke adeta tek başına bir takım olduğunu bir kere daha gösterdi.

4. dakikada hakem Meler topun Oboabona’nın eline penaltı denecek şekilde değdiğine hükmederek beyaz noktayı gösterdi. Diallo, Ekici’nin ilk vuruşunu çeldi ama ikincisine yetişemedi: 1-0. Oğulcan’ın 19. dakikada sağdan gönderdiği topa maçın yıldızı Kweuke ilk dokunuşunu yaptı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

2 NET KAÇTI!

65’TE hakem Meler’in ceza alanı içinde Oğulcan’ın fazla yukarı kalkan ayağının Mustafa’nın yüzüne sert geldiği kanaatine vararak yine penaltı veresi gelince Trabzon bu kez Uğur’un ayağından 2. golüne kavuştu. Ama bu kez 83’te Emrah’ın ortasına yine dokunan Kweuke skoru eşitledi: 2-2. Karşılaşmanın son bölümünde yıldız futbolcunun 2 net pozisyondan daha yararlanamadığı görüldü.

Haberin Devamı

90 dakikanın sonunda bordo-mavili ekibi yönetenler saha dışında sağladıkları müthiş etkiyi saha içine bir türlü yansıtamamanın hüznüyle Beşiktaş maçını beklemeye koyuldular.