Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Karaman'dan Güneş'e övgü

Karaman'dan Güneş'e övgü

Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak kritik maç öncesinde Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

Karaman'dan Güneş'e övgü

İşte Ünal Karaman'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Beşiktaş, Avrupa'dan elendiği için onlar adına üzüldük. Bu maça farklı hazırlanmadık. Bir gücün varsa, o maça farklı, bu maça farklı hazırlanmazsın. Beşiktaş, taraftarıyla barışma maçı gibi oynayacaktır. Şenol Hoca bu sahalarda görülen ender güzel insanlardan biri. Şenol Güneş benim sevdiğim saydığım bir adam. Güvenilecek nadir insanlardan. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Başarılar diliyorum.

Şenol Güneş de Karaman'a övgülerde bulundu:

Kayahan'ın 'Aşk Hikayesi' çalıyor. Güzel maç olsun. Futbol bir oyun. Trabzonspor son haftalarda moral ve puan açısından üst seviyede. Biz de UEFA'da kaybettik. Sahamızda kazanmak istiyoruz. Onlar da kazanmak için gelmiştir. Biz en iyisini yapacağımızı düşünüyoruz. Ünal Karaman başarıyı geç yakaladı. Daha erken yakalayabilirdi. Ancak bazı zorluklarla karşılaşmış olabilir. Umarım çok daha başarılı olur. Trabzonspor ona yakışıyor. Trabzonlu değil ama Trabzonlu çok kişiden daha fazla katkı yapmaya çalışıyor.