Gazete Vatan Logo
Rizespor Karaman maç sonunda açıkladı

Karaman maç sonunda açıkladı

Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, ilk iki haftada 4 puan almalarının gelecek açısından olumlu olduğunu söyledi.

Karaman maç sonunda açıkladı

Karaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, saha zeminin iyi olmadığını, bunu düzeltmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

İlk haftadaki Gençlerbirliği maçında yaşananların ardından, yönetsel ve teknik adamlık anlamında önemli bir imtihan verdiklerini ifade eden Karaman, şunları kaydetti:

"Maçtan önce taktik konuşmasında penaltı atışını konuştuk. 'Penaltı olursa kararı ben vereceğim. Kimse topa gitmeyecek' dedim. Deniz Kadah ve Kweuke ile de konuştum. Penaltı kazanmamızın ardından oyuncular başta Kweuke olmak üzere önemli bir karakter ortaya koydular. İlerleyen dönemde takım içerisinde hal ve gidişat, bir takım şeyler yaşanabilirdi. Devre arasında Kweuke'nin soyunda odasında ortaya koyduğu takım karakteri skordan çok daha önemliydi."

Maçın ilk yarısında iyi oyun ortaya koyduklarını kaydeden Karaman, şöyle devam etti:

"Yediğimiz gole kadar pozisyonlarımız var. 1-0 geriden gelmek zor. Fenerbahçe'nin ilk 11'i ve kenardan gelecek oyuncular her an sonucu değiştirebilir. Van Persie'ye 2 top geldi, biri gol oldu. Eskişehirspor maçı 45. dakika 0-0, soyunma odasına 2-0 önde girdiler. Deplasmanda 3 puan, içeride Fenerbahçe karşısında 1 puan, toplamda 4 puan, gelecek açısından pozitif bir görüntü. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı