Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor Karcemarskas ile yollar ayrıldı

Karcemarskas ile yollar ayrıldı

Gaziantepspor deneyimli file bekçisi Karcemarskas ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Açıklamada Karcemarskas’a teşekkür edilip plaket verildiği ifade edildi.

Karcemarskas ile yollar ayrıldı

Gaziantepspor, Litvanyalı file bekçisi Zydrunas Karcemarskas ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Gaziantepspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 7 yıldız kırmızı siyalı formayı giyen ve bu sezon itibarı ile sözleşmesi sona eren Zydrunas Karcemarskas ile yolların ayrıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Kulübümüz ile sözleşmesi sona eren, 7 yıldır Kırmızı-Siyahlı formamızı başarı içinde terleten, göstermiş olduğu üstün performans kadar kişiliği ve profesyonelliği ile de Gaziantepspor Camiası ve tüm sporseverlerin gönlünde taht kuran tecrübeli kalecimiz Zydrunas Karcemarskas’a Gaziantepsporumuza yapmış olduğu hizmetler için, Futbol Şube Sorumlumuz Mustafa Kızıl tarafından teşekkür plaketi verildi.

Zydrunas Karcemarskas’a kulübümüze vermiş olduğu hizmetleri için teşekkür eder, kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşamında mutluluk ve başarı dileriz.”

Öte yandan Karcemarskas ile Galatasaray ve Beşiktaş’ın da yakından ilgilendiği bir süredir kamuoyunu meşgul ediyor. Litvanyalı file bekçisinin futbol hayatına hangi takımda devam edeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı