Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Karius bugün İstanbul'da! 19.30'da geliyor...

Karius bugün İstanbul'da! 19.30'da geliyor...

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, yoğun temaslar sonrası bir dünya yıldızını daha kulübe kattı.

Karius bugün İstanbul'da! 19.30'da geliyor...

Liverpool’a 2 yıllık kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro ödenecek. Alman oyuncu da yıllık 1.4 milyon Euro alacak. Fabri’yi 6 milyon Euro’ya satan Kartal yerini çok ses getirecek bir transferle doldururken hem satarken hem alırken kazandı.

BEŞİKTAŞ yeni transferi Loris Karius’a bugün kavuşuyor. Fabri’yi 6 milyon Euro karşılığında Fulham’a satan siyah-beyazlılarda Umut Güner başkanlığındaki transfer komitesi yine tüm dünyanın konuşacağı bir transfere imza atarken Alman file bekçisi bugün saat 19.30’da İstanbul’da olacak.

FABRİ’NİN takımdan ayrılmasının ardından siyah-beyazlılar Tolga Zengin’e şans vermeyi düşünse de özellikle 2’si UEFA Avrupa Ligi’nde, 2’si de ligde olmak üzere oynanan son 4 maçta yenen goller yönetimi kaleye takviye yapmaya itti.

KLOPP ONAY VERDİ, GÜNER İŞİ BİTİRDİ

DEVLER Ligi finalinde yaptığı hatalar nedeniyle Liverpool’lu taraftarların büyük tepki gösterdiği Karius, Alisson transferiyle formasını da kaptırdı. Her ne kadar Klopp, 62.5 milyon Euro harcanan transfer Alman kalecinin hatalarıyla ilgisinin olmadığını açıklasa da bu operasyon en çok Beşiktaş’ın işine yaradı.
SİYAH-beyazlılar Karius’u kiralamak için Liverpool’a teklifte bulunurken Klopp’un da ayrılığa onay vermesi transferin önüne geçti. Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner’in İngiliz ekibiyle yaptığı pazarlıklar sonrasında Beşiktaş geleceği çok parlak olan Alman yıldızı oldukça uygun şartlarda kadrosuna kattı. Buna göre 2 yıllık kiralama bedeli olarak Liverpool’a 2 milyon Euro ödenecek. 25 yaşındaki Alman kaleci ise yıllık neredeyse Tolga Zengin kadar ücret alacak. Tolga bu yıl kulüpten 1.3 milyon Euro kazanırken Karius’a ise 1.4 milyon Euro ödenecek.
AYRICA 6 milyon Euro bonservisine ek olarak kalması halinde 2 milyon Euro isteyen Fabri’nin yerini toplam maliyeti 4.8 milyon Euro olan Karius’la dolduran Kartal hem satarken hem de alırken kazanmış oldu. Üstüne üstlük kulübün kasasında da para kaldı.

Haberin Devamı