Gazete Vatan Logo
Futbol Karşıyaka dağılıyor mu?

Karşıyaka dağılıyor mu?

Kongre havasına giren Karşıyaka’da serbest kalmak için TFF’ye başvuran Mustafa Aşan ve Arif Cılak’ın yanı sıra tüm takıma dağılmaması için 2 milyon lira ödeme yapılması gerekiyor.

Karşıyaka dağılıyor mu?

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off şansını kalan 2 maça bırakan Karşıyaka'da yönetimin olağanüstü genel kurul kararı almasından sonra futbol takımının dağılmaması için 2 milyon liraya ihtiyaç duyulması camiayı endişelendiriyor. Alacakları tahsil edip serbest kalmak için avukatları vasıtasıyla TFF'ye başvuran Mustafa Aşan ve Arif Cılak gibi diğer oyuncuların da sezon bitiminde aynı yolu izleyeceği öğrenildi. Bu durum 2018 Ocak ayına kadar transfer yasağı bulunan Karşıyaka'nın 2 milyon liralık kaynak arayışı sonuç vermezse dağılacağı anlamına geliyor. Sezon başından bu yana peşinat ve maç başı alacağı bulunan futbolculara 2 milyon lira ödeme yapılması halinde futbolcuların ilk etapta takımda tutulması sağlanacak.

TFF'YE GİDEBİLİRLER

20-21 Mayıs'ta olağan üstü kongreye gitmeye hazırlanan Karşıyaka'da futbolcuların serbest kalmaması için tebligatın kulübe ulaşmasından sonra 30 gün içinde alacaklarını yatırması gerekiyor. KSK'de Can Erdem, Cenk Özbey, Tayfun Pektürk, Okan Şahingöz, Abdülhamit Yıldız, Behram Zülaloğlu, Mahmut Temür ve Bartu Umut'un sözleşmesi ise 31 Mayıs'ta sona eriyor. Ali Say, Battal Demirbilek, Metin Peker, Ali Kemal Özkan, Hakan Kuş, Mustafa Aşan, Onur Kıntaş, Arif Cılak, Anıl Çıracı ve Tugay Kırcalı'nın 2018'e, kaleci Erhan Erentürk'ün ise 2019'a kadar mukavelesi bulunuyor. Ancak bu oyuncular da TFF'ye başvurup alacaklarını 1 ay içinde tahsil etmezlerse serbest kalma hakkını elde edebilecekler.

Haberin Devamı

(Yeni Asır)