Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal 2. Yarıyı açıyor!

Kartal 2. Yarıyı açıyor!

41 gün sonra lige başlayacak Beşiktaş, G.Antep’i konuk edecek. 3 maç eksiğiyle F.Bahçe’nin 5 puan gerisinde olan siyah-beyazlılar, kazanıp psikolojik üstünlük de yakalamanın peşinde.

Kartal 2. Yarıyı açıyor!

SPOR Toto Süper Lig’de 2. yarıdaki ilk 2 maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Beşiktaş, 20. hafta mücadelesinde bugün sahasında G.Antepspor’la karşı karşıya gelecek. 18. haftadaki Mersin İdmanyurdu ve 19. haftadaki Trabzonspor müsabakaları olumsuz hava ve saha şartları sebebiyle ertelenen siyah-beyazlılar, G.Antepspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak geç açacağı sezonun 2. yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 3 maç eksiğiyle lider F.Bahçe’nin 5 puan gerisinde olan Kartal, bugün kazanıp zirve yarışında psikolojik bir üstünlük de yakalamanın peşinde.

4’TE 4 YAPTI


OCAK ayını lig maçı yapmadan geçiren Beşiktaş, G.Antepspor karşısında Süper Lig’de 41 gün sonra maça çıkacak. Bu dönemde tüm resmi maçlarını Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayan siyah-beyazlı ekip 5 mücadelede 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.


KARTAL, Süper Lig’de yaptığı son 15 maçın 12’sini kazandı. Diğer müsabakalarda ise 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Beşiktaş, bu mücadelelerde fileleri 35 kez havalandırırken kalesinde ise 14 gol gördü. Şenol Güneş’in öğrencileri ayrıca, ligde yaptığı son 4 maçta Kayserispor ve G.Saray’ı 2-1, Osmanlıspor’u 3-2, Torku Konyaspor’u da 4-0 yenerek 12 puan topladı.

Haberin Devamı