Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Aboubakar Adriano roket atar!

Aboubakar Adriano roket atar!

Önemli eksiklerle çıktığı Çaykur Rize deplasmanında çok zorlanan Beşiktaş, 3 puanı son saniyedeki muhteşem golle aldı.

Aboubakar Adriano roket atar!

İlk yarısı son derece sıkıcı geçen maçın 2. devresinde hareketlenen Kartal, özellikle Aboubakar ile yüzde yüzlük fırsatları harcadı. Tam ‘karşılaşma bitti’ derken 90+3’te Adriano’nun çatala giden füzesi siyah-beyazlılara can verdi

DINAMO Kiev maçının üzerinden yalnızca 2 gün geçtikten sonra Beşiktaş, Çaykur Rize deplasmanına çıktı. Şenol Güneş, 4 as oyuncusunun sakatlığını ve takımın yorgunluğunu hesaba katarak sürpriz bir şekilde diri oyuncuları Necip ve Ömer’i 11’e yerleştirdi. Muhtemelen amacı ikinci yarıda yapacağı hamlelerle bu maçı çözebileceğini düşündü.

MAÇIN ilk yarısı son derece sıkıcıydı. İki takım da ciddi bir tehlike yaratamadı. Güneş, 2. yarının başında Quaresma ve Aboubakar’ı sahaya sürerken Ömer ve Olcay’ı kenara aldı. Bu devrede çok daha hareketli bir Beşiktaş vardı. 52-64 arasında 6 gol pozisyonu vardı siyah-beyazlıların. Bunların 3’ü yüzde yüzlük gol pozisyonu ve tamamından Aboubakar sonuç alamadı. Ayrıca Quaresma, Cenk ve Necip’in şutlarında da top direği yaladı.

25 DAKİKADA POZİSYON YOK

Haberin Devamı

65’TEN sonra Beşiktaş’ın etkinliği düşerken 71’de Rize atağı gelişti, Emrah’ın ortasında top ceza sahasında Marcelo’nun eline çarptı. Hakem Cüneyt Çakır ‘devam’ dedi.

BEŞİKTAŞ’IN 64’te Necip’le yararlanamadığı atağın ardından bulduğu ilk gol pozisyonu 90+2’de geldi ve Marcelo’nun kafası defansa çarpıp kornere gitti. Bunun 1 dakika sonrasında ise Adriano sahneye çıktı ve Rize kalesine yolladığı füzeyle maçı son saniyede Beşiktaş’a kazandırdı.