Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Karabükspor - Beşiktaş maçı özeti 2-1! Kartal şokta

Karabükspor - Beşiktaş maçı özeti 2-1! Kartal şokta

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasının açılış maçında lider Beşiktaş, Karabükspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara aldı. İşte Karabükspor Beşiktaş maçı özeti...

Karabükspor - Beşiktaş maçı özeti 2-1! Kartal şokta

KARABÜK’E gelirken yeteneklerini İstanbul’da unutmuş gibiydi Beşiktaşlı oyuncular... Ataklar yaptılar, ortalar yaptılar ama kalite yoktu. Ceza sahasına atılan yüksek topların neredeyse hepsi kaleci Ahmet’in rahatlıkla alabileceği toplardı. Final vuruşları kaleyi zor buldu. Ligin ikinci yarısında uçan Beşiktaş dün çok bitkin gözüktü sahada.

TUDOR’UN takımı ise disiplinli bir şekilde yarı sahasını koruyup hızlı çıkışlarla golü aradı. Esasında Latovlevici’nin savunduğu kanatta Quaresma’ya çok fırsat verdiler ama Portekizli bunları hiç kullanamadı. Bu sezonun en etkisiz oyununu oynadı.

LAUBALİ VURUŞLAR

MAÇIN ilk pozisyonunu Beşiktaş 8’de buldu, sonra ise 87’deki gole kadar pek önemli bir şey üretemedi. O pozisyonda Q7 sağdan kesti, Talisca indirdi, günün kayıp ismi Cenk, topu Dany’nin üzerine vurdu.

11’DE Karabük gole çok yaklaştı. Latovlevici’nin soldan kullandığı taçta topu Seleznyov kafayla arkaya aşırttı, Yatabare vuramadı. 23’te de Ceyhun yine ceza sahasında ıska geçti.

33’TE Quaresma’nın kornerinde Latovlevici’nin kafasını Skulason çizgiden çıkarırken 50’de ise ev sahibi golü buldu. Ceyhun’un ara pasında defansın arkasına sarkan Zec, topu kaleci Fabri’nin üzerinden ağlara yolladı: 1-0.

Haberin Devamı

73’TE de fark 2’ye çıktı. Latovlevici’nin ortasında önce Barış bomboştu, Gaman arkaya sektirdi, orda da Seleznyov unutulmuştu ve golü attı: 2-0.

87’DE Atiba’nın asistinde Aboubakar topun dibine girip skoru 2-1 yapsa da devamında beraberlik golünü getirecek son hareketler yine laubali kalınca Kartal bu sezon ligdeki 2. yenilgisini aldı.