Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal'a Orman motivasyonu!

Kartal'a Orman motivasyonu!

Ligde bitime 10 hafta kala yarış iyice kızışırken, Beşiktaş Başkanı da takıma moral turlarını sıklaştırdı.

Kartal'a Orman motivasyonu!

Bayern dönüşü tesislere kamp kuran Oraman, F.Bahçe maçı öncesi başladığı ziyaretleri arttırdı. Destek turlarının ardından Kartal 2 dev rakibini yenerken başkan motivasyon çalışmalarına devam edecek.

BEŞİKTAŞ son 2 yılın ardından bu sene de sezonu zirvede tamamlayıp üst üste 3. şampiyonluğuna ulaşmak isterken bu hedefe ulaşabilmek için futbolcular ve teknik heyet kadar başkan Fikret Orman da efor sarf ediyor. Almanya’da Bayern Münih’e 5-0 kaybedilmesinin ardından çıkılan F.Bahçe derbisini kazanarak yarışta “Ben de varım” diyen siyah-beyazlılar, Trabzonspor galibiyetiyle birlikte iddiasını iyice perçinledi.
ÜST üste iki ezeli rakibini devirerek Başakşehir ve G.Saray’ı takibini sürdüren Kartal kendi seyircisi önünde G.Birliği’ni de yenerek serisini sürdürmek istiyor. Quaresma’nın 5 maçlık cezası dışında morallerin oldukça yüksek olduğu takıma dün bir de başkan Fikret Orman dopingi yapıldı.
DERBİ ÖNCESİ BAŞLADI
ORMAN yağmur altından gerçekleşen çalışmayı sonuna kadar izledi. Sonrasında da futbolcularla birlikte yemek yedi. Şemsiyesi ile birlikte idmanı izlediği fotoğraflar kulübün resmi internet sitesinden yayınlanırken Orman’ın son dönemde Ümraniye’ye sık sık ziyaret ettiği ortaya çıktı. Bayern Münih yenilgisinin ardından Ümraniye’ye adeta kamp kuran başkanın F.Bahçe maçı öncesinde ve sonrasında da takım ve teknik heyetle bir araya gelerek moral verdiği öğrenildi.
SİYAH-beyazlılar şampiyonluğun kazanıldığı 2015-16 sezonunda 24. haftayı 57 puanla lider geçerken, geçen sezon da aynı periyodu 54 puanla zirvede tamamlamıştı. Şu an lider G.Saray’ın 3 puan gerisinde 3. sırada bulunan Kartal’da başkan Orman’ın önümüzdeki günlerde de tesislere destek ziyaretlerini sürdüreceği ifade edildi.

Haberin Devamı