Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Arena'ya boynu bükük gidiyor!

Arena'ya boynu bükük gidiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak Fenerbahçe'nin 2 puan kaybettiği haftada ağır bir yara aldı.

Arena'ya boynu bükük gidiyor!

Siyah-beyazlılar 28’de Jose Sosa’yla öne geçti. Ancak daha sevinci bitmeden 1 dakika sonra Del Valle’nin golü

geldi. 49’da Scarione durumu 2-1’e getirdi.

KAYBEDİLEN sadece 3 puan değil Beşiktaş için... Siyah-beyazlılar dün Kasımpaşa’ya mağlup olup şampiyonluk yarışında elinde tuttuğu ipleri de kaybetti ve F.Bahçe 2 puan bıraktığı haftadan kazançlı çıktı...
MAÇTA ilk golü atmak siyah-beyazlılar için hep galibiyetin anahtarı olmuştu bu sezon. O golü de 28’de buldu Beşiktaş. Oğuzhan’ın ara pasında Jose Sosa, Titi’den kurtulup topun dibine girdi ve skoru 1-0 yaptı.
FAKAT aslında hiç öne geçmemiş gibi oldu Beşiktaş. Çünkü 98 saniye sonra Hakan’ın sol tarafa yolladığı uzun topu Del Valle daha kontrol ederken Beck’i de çalımlamış oldu, içeri girip yakın direğe vurdu ve Boyko kapattığı köşeden golü yedi: 1-1.
KONTROLSÜZ SALDIRDI!
2. yarı başında Kerim’in yerine Tolgay girdi. Ancak iyi başlayamadı Beşiktaş. 49’da Kasımpaşa sağdan gelirken Marcelo, İsmail’e ‘Sen içeri geç, ben kanadı kapatırım’ diye işaret etti. Ancak ne Marcelo çizgiyi savunabildi ne de İsmail onun pozisyonuna kayabildi. Popov son çizgiden ortayı yaparken ön direkte bomboş kalan Scarione durumu 2-1 yaptı.
SONRASINDA Beşiktaş her geçen dakika riskleri büyüttü ve ama çok kontrolsüz saldırdı. Siyah-beyazlılar net pozisyon üretmekte ve kapanan Kasımpaşa’yı açmakta zorlanırken bulduğu şansları da kullanamadı. Kasımpaşa ise kontrataklardan çok net fırsatları harcasa da kazanan taraf olup Beşiktaş’a ağır bir darbe vurdu.

Haberin Devamı