Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kartal, Alves'i idmana almadı!

Kartal, Alves'i idmana almadı!

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal, moralsiz olan Bruno Alves'i idmana almayarak kafasını toplaması için izin verdi.

Kartal, Alves'i idmana almadı!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 25 Ekim Cumartesi günü, sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Galatasaray ile oynanan derbi maçından 2-1 mağlup ayrılan sarı-lacivertli takım, bir günlük iznin ardından 7. hafta mücadelesinin ilk antrenmanını Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, futbolcular ilk bölümde salonda egzersiz çalışmaları yaptı. Daha sonra sahaya çıkan sarı-lacivertliler, dayanıklılık koşusu ile günü tamamladı.

Bruno Alves'e moral izni

Galatasaray ile oynanan derbi maçında rakibine yaptığı sert müdahaleyle kırmızı kart gören ve takımını 10 kişi bırakan Bruno Alves, idmanda yer almadı. Moralsiz olan Alves'in İsmail Kartal'ın verdiği izin dolayısıyla antrenmana katılmadığı bildirildi.

Mehmet Topuz takımla çalıştı

Bir süredir tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Mehmet Topuz ise takımla çalışmalara başladı. Tecrübeli oyuncu, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sol arka üst adalesinde sertleşme olan Emre Belözoğlu tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışırken, Egemen Korkmaz da özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği idmanla sürdürecek.

Haberin Devamı