Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal çıldırdı!

Kartal çıldırdı!

Teknik direktör Şenol Güneş, iki yıldızı Gökhan Töre ve Atiba'nın West Ham'a 18 milyon Pound'a satılmasına, "Çok iyi transferler yapılırsa" şartıyla onay verdi. Yönetim önce Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'e imza attıracak. Ardından adı sır gibi saklanan bir yıldızla bombayı patlatacak.

Kartal çıldırdı!

Şampiyon Beşiktaş’ta bir yandan kutlamalar devam ediyor, diğer yandan ise transfer çalışmaları hız kazanıyor. Taraftarlar bombaların patlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Teknik direktör Şenol Güneş de yeni sezon planlamasını yoğun mesai harcayarak yapıyor. Tecrübeli teknik adam, West Ham United’ın 18 milyon Pound (77 milyon TL) teklif ettiği Gökhan Töre ve Atiba’nın satışına onay verdi. Ancak Güneş, “Çok iyi transferler yapmamız gerek” şartını koşmayı da ihmal etmedi.

Bonservis ödenmeyecek

Yönetim, bu ikilinin satışından büyük bir gelir elde edecek. Transferde ilk rota ise Fenerbahçe ile sözleşmeleri sona eren iki yıldız; Gökhan Gönül ve Mehmet Topal olacak. Gökhan’da iş imzaya kaldı, artık resmi açıklama bekleniyor.

Aziz Yıldırım’ın, “Şartlarımızı kabul etmezse göndeririz” dediği Topal için de girişimler sıklaşacak. Siyah- Beyazlılar, iki milli oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadroya katabilecek.

Gomez’in en büyük dileği

Bu ikilinin transferi bile taraftarları fazlasıyla heyecanlandıracak. Ancak Beşiktaş’ın asıl bombası daha sonra patlayacak.

Haberin Devamı

Yönetimin hedefi, Gökhan Töre ve Atiba’dan gelecek parayla, ismi sır gibi saklanan dünyaca ünlü bir yıldıza daha imza attırmak.

Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir kadro kurmayı planlayan yönetim, böylece Mario Gomez’in en büyük dileğini de yerine getirmiş olacak.

(Fanatik)