Gazete Vatan Logo
Futbol Kartal’da Christanval iddiası

Kartal’da Christanval iddiası

Fulham’da ter döken 28 yaşındaki defans oyuncusunun Kartal’a yeşil ışık yaktığı öne sürüldü

TELLO ve Hakan Arıkan’ı alan Beşiktaş’a bir yıldız daha. İngiliz basınının iddiasına göre Fulham’da forma giyen 28 yaşındaki Christanval, siyah-beyazlı kulübün teklifine yeşil ışık yaktı. Ada kulübünün de sakatlığı nedeniyle pek verimli olamayan Fransız defans oyuncusunu satmaya niyetli olduğu vurgulandı. Beşiktaş’ın savunma ve ön liberoyu güçlendirmek için gündeminde olan Marchall, Yepes, Traore ve Cisse ile anlaşma sağlayamaması nedeniyle Christanval’a dönüldüğü belirtildi.

HOCASI TİGANA

CHRİSTANVAL’IN ise Beşiktaş’la ilginç bir bağlantısı bulunuyor. O da lig bitmeden siyah-beyazlı kulübe veda eden Jean Tigana. Fransız hoca döneminde Monaco’nun altyapısından yetişmiş olan yıldız oyuncu Tigana’nın futbol piyasasına sundugu önemli yıldızlardan birisi olarak görülüyor. Monaco’da gösterdigi başarılı performansla dikkat çeken 28 yaşındaki Christanval, Milan ve İnter gibi takımların takibine girmiş ve Barcelona tarafından bir defans oyuncuna verilen en yüksek transfer ücretlerinden biriyle 2001 yılında Katalan ekibine transfer olmuştu.

G.AMERİKA SEFERİ

SON dönemlerde önemli sakatlıklar geçiren ve bir türlü istenilen formu yakalayamayan Christanval 1.90’lık boyuyla özellikle hava toplarında çok başarılı. Fransız oyuncu, uzun boyuna rağmen süratli, top tekniği yüksek ve oyun kurma konusunda çok başarılı. İngiliz cephesinde bu iddialar yapılırken Fransa pazarında temasa geçtiği isimlerle orta yolu bulamayan Beşiktaş’ın rotasını G.Amerika’ya çevirdiği belirtildi. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot’un önümüzdeki günlerde bu pazara da gidip temaslarda bulunacağı öğrenildi.

Haberin Devamı