Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal'ı Tolgay coşturdu

Kartal'ı Tolgay coşturdu

Beşiktaş, 3 yeni transferinin de 90 dakika oynadığı, Tolgay Arslan’ın ise döktürdüğü maçta Sarıyer’i devirdi

Kartal'ı Tolgay coşturdu

41’de Necip, 78’de Furkan’la 2 farkı bulan Beşiktaş, 80’de Cemre’ye engel olamadı ama 81’de Tolgay skoru belirledi. Kartal ‘ın liderliği garantileyen Rize karşısında alacağı 1 puan kupada tur için büyük ölçüde yetecek

BEŞİKTAŞ için kupada turu geçmek adına 3 puan önemliydi tabii ki ama maçı izleyen siyah-beyazlıların gözü galibiyetten çok, sahaya ilk 11’de çıkan 3 yeni transfer; Tolgay Arslan, Daniel Opare ve Alexander Milosevic’in ne yapacaklarındaydı... Beşiktaş, yarım saat geç geldi maça ama sonunda beklendiği gibi Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Sarıyer’i mağlup etti.
YENİLER hakkında konuşmak için hem erken hem de bu maç gösterge olamaz tabii ki ama Tolgay kendisini fazlasıyla belli etti. Arsenal’in kendisini neden istediğini gösterdi. Biliç için artık zor bir seçim var. Bakalım Hırvat hocanın ideal 11’inde orta sahada Veli, Tolgay, Atiba üçlüsünden hangi ikisi yer alacak...
UMUTLANAMADILAR
SİYAH-BEYAZLILAR maçın ilk 30 dakikasında hiçbir şey üretemedi ama bunun için çok çaba da sarfetmedi. Maçın ilk pozisyonu 34’te oluştu, Kerim’in sağ çaprazdan şutu dışarı gitti. 36’da Sosa’nın pasıyla ceza sahasına giren Furkan’ın vuruşu hedefi bulmazken 37’de Tolgay uzaktan şansını denedi, olmadı.
41’DE ise Sarıyer kilidi kırıldı... Sosa’nın soldan yaptığı ortaya Necip kafayı vurdu, topu ağlara yolladı: 1-0.
55’TE ilk tehlikesini Mustafa’nın şutuyla yaratan konuk ekip Sarıyer, 60’ta İsmail’in hatasını değerlendirmek istedi fakat Güney’in içeri çevirdiği topa kale önünde kimse dokunamadı. 78’de ise Beşiktaş’ı rahatlatan golü Furkan attı. Opare’nin başlattığı atakta pası Gökhan Töre’den alan Furkan, seken topu kalenin tam karşısından filelere gönderdi.
80’DE Güney’in ortasına Milosevic’in üstünden kafayı vuran Cemre harika bir gol attı ama Sarıyer’in ümitlenmesine Tolgay izin vermedi. 1 dakika sonra sağa doğru ani yön değiştirmesiyle iki kişiyi çalımladı, 18’e girmeden topu sol direğin dibine bıraktı ve skoru belirledi: 3-1.

Haberin Devamı