Gazete Vatan Logo
Futbol Kartal’ı uçuracak proje geliyor!

Kartal’ı uçuracak proje geliyor!

Proje tamamlanıp icra kuruluna teslim edildi

Kartal’ı uçuracak proje geliyor!

Adnan Dalgakıran’ın yaklaşık 6 ayda geniş bir akademisyen grup ile hazırladığı, Beşiktaş’ın geleceğini yönlendirecek olan proje icra kuruluna teslim edildi.

BEŞİKTAŞ’IN Yeniden Yapılanma ve Stratejik Planlama Komitesi Başkanı Adnan Dalgakıran’ın, yaklaşık 6 ayda geniş bir akademisyen grup ile hazırladığı, Beşiktaş’ın geleceğini yönlendirecek proje tamamlanıp icra kuruluna teslim edildi. Geçtiğimiz günlerde Dalgakıran tarafından icra kuruluna bir brifing ile sunulan ve yüzlerce sayfadan olusan projenin her maddesi, başkan Fikret Orman ve icra kurulu tarafından tartışılacak ve uygulama zamanları ile eksik kalan yanları tartışılacak.
SATIN alma, pazarlama, insan kaynakları, futbol, amatör branşlar gibi birçok başlık altında planlanan proje, Beşiktaş’ın dernekler yasası ile bir holding gibi yönetilmesini hedefliyor. Bu proje sayesinde atılacak ilk adım geniş kapsamlı bir tüzük değişikliği olacak.

Taraftarların adı velinimet!

FUTBOLUN ‘Show Business’, taraftarların ‘Velinimet’, genel kurulun ise ‘Patron’ olarak nitelendirildiği proje, alt yapının kaliteli oluşumunun detaylarını içerirken, transferlerin scouting sistemiyle yapılacağını öngörüyor.

Ürünlerden kâr payı devri

PROJENİN önemli bölümünü ise Kartal Yuvası ürünlerinin pazarlanması oluşturuyor. Buna göre Beşiktaş ürün kreasyonunu kendisi hazırlayıp depolamayacak, bunu uzmanlaşmış şirketlere devredecek ve kâr payı alarak stok sorunundan kurtulacak.

Tamer Kıran, 29 Kasım’da detayları anlatacak

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, 29 Kasım Perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısı ile projeyi kamuoyuna tanıtacak ve sonrasında siyah-beyazlı kulüp için yeni bir çağ başlamış olacak.

Haberin Devamı