Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fabri'ka hatası

Fabri'ka hatası

İlk yarı vasatı aşamayan Kartal, 27’de kalecisi Fabri’nin büyük hatasında Serdar’a engel olamadı. 2. devrede ise baskı kuran siyah-beyazlılar, 51’de Talisca ile skoru eşitlerken ardından 2 kez direkleri ve defalarca kaleci Hopf ve defansı geçemedi.

Fabri'ka hatası

DÜN Başakşehirli Epureanu “Ligde çok zorlu takımlarla mücadele ediyoruz. Her maçta tüm gücümüzle oynamalıyız” demiş, doğru da söylemiş. Ligdeki tüm takımlar için geçerli bu...

BEŞİKTAŞ, G.Birliği önünde ilk yarıda yoktu. Zaten eksiklerle çıktılar maça ve Necip de 16’da sakatlandı. Şenol Hoca, Rhodolfo’yu Marcelo’nun yanına çekti, Adriano’yu ön liberoya kaydırdı, Tosic’i sol beke aldı. Böyle olunca uyum hepten kayboldu.

ANCAK yetmedi, Fabri “Daha da zorlaştıralım işi” dedi. 27’de durup dururken kalesini terk etti, topa vuramadığı gibi Rhodolfo’yu da dağıttı, Serdar da boş kaleye golü attı, G.Birliği öne geçti. 34’te 2-0 olabilirdi, Landel vurdu, Fabri kurtardı.

2. yarıda yerler yine değişti Beşiktaş’ta. Olcay’ın yerine Aboubakar girdi, Tosic stopere, Adriano sol beke, Marcelo ön liberoya geldi, böyle daha iyi oldu. Kartal bu 45’te büyük baskı kurdu. 51’de de Quaresma soldan kesti, Talisca golü attı: 1-1.

54’TE karambolde kalesine gelen topu Hopf müthiş çıkardı. 64’te de Quaresma’ya gol izni vermedi.

Haberin Devamı

69’DA İrfan’ın frikiğinde Fabri köşeye iyi uzandı. 4 dakika sonra Q7 korneri kullandı, Ahmet Oğuz’un ters kafasında top direkten döndü. 74’te Aboubakar vurdu, Hopf başarılıydı. 75’te Cenk, Hopf’la karşı karşıydı ama vurmayıp Q7’ye vermek istedi, beceremedi. 80 ve 81’de A.Çalık önce Aboubakar’ın, sonra Cenk’in gol olacak şutlarını kesti, o müdahaleleriyle maçın yıldızı oldu.

KALESİNDE bu kadar pozisyon gören G.Birliği, 85’te Khalili bomboş pozisyonda topu dışarı yollamasa kazanacaktı. 88’de ise son pozisyon... Q7 doldurdu, Marcelo indirdi, Cenk vurdu, top üst direkten döndü...