Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal'ın kozu Qarisması!

Kartal'ın kozu Qarisması!

Beşiktaş, cezası nedeniyle son 5 lig maçını kaçıran Portekizli yıldızına bugün Akhisar karşısında kavuşuyor.

Kartal'ın kozu Qarisması!

SPOR Toto Süper Lig’in 29. haftasının açılış maçında bugün Teleset Mobilya Akhisarspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma’nın futbol özlemi de sona erecek... Siyah-beyazlıların, Ziraat Türkiye Kupası’nda F.Bahçe ile oynadığı ilk mücadelede kırmızı kart gören ve 5 maç ceza alan Portekizli yıldız, sırasıyla Trabzonspor, G.Birliği, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe karşılaşmalarında forma giyemedi.

OYUNDAN atıldığı F.Bahçe maçı sonrası aradan geçen 44 günde sadece Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile oynadığı rövanş maçında ve Portekiz Milli Takımı’nın Mısır ve Hollanda ile yaptığı hazırlık karşılaşmalarında görev alan Q7, Akhisar deplasmanında Şenol Güneş’in en önemli kozu olacak. Bu sezon çıktığı 22 lig maçında 3 gol atıp 7 de asist yapan 34 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı formayı yeniden giymek için adeta can atıyor.

ÖTE yandan siyah-beyazlılarda Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup’un sarı kart cezaları da bugün sona erecek ve Şenol Güneş’in görev vermesi halinde Akhisar karşısında oynayabilecekler.

Haberin Devamı

Akhisar deplasmanı Beşiktaş’ın kâbusu
BEŞİKTAŞ, Teleset Mobilya Akhisar ile deplasmanda yaptığı maçlarda galip gelmekte oldukça zorlanıyor. Rakibiyle Akhisar’daki yeni stadında ilk kez karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki 5 maçtan sadece sonuncusunu kazanabildi. Yeşil-siyahlıların ev sahipliğindeki maçlarda taraflar 1’er galibiyet aldı, 3 müsabaka da berabere bitti. Akigolar’ın evindeki 11 golüne, Beşiktaş 10 golle karşılık verdi.
3 isim sınırda
BEŞİKTAŞ’TA, 5 maçlık kırmızı kart cezası sona eren Quaresma’nın yanı sıra Caner ve Tosic de bugünkü maç öncesi sarı kart sınırında. Bu 3 oyuncu Akhisar’da kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 30. haftadaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.