Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal'ın sağ beki Linnes

Kartal'ın sağ beki Linnes

Beşiktaş, genç futbolcunun kendisiyle anlaştı, kulübüyle de küçük bir pürüz kaldı

Kartal'ın sağ beki Linnes

BEŞİKTAŞ sağ bek sorununa çare buluyor... Siyah-beyazlıların Martin Linnes transferini bitirmesi an meselesi...

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde önce 3. ön eleme, ardından play-off turu oynayan siyah-beyazlılar sağ bekte sürekli arayış halinde oldu ve Slaven Biliç 4 karşılaşmada bu mevkide 3 futbolcu kullandı. Feyenoord deplasmanında Serdar Kurtuluş sağ bek oynarken İstanbul’daki rövanşta defansın sağında Necip Uysal görev yaptı. Arsenal maçlarında ise sol ayaklı İsmail sağ bekteydi.

GERİDE kalan sezonda da bu mevkide oyuncu istikrarı yoktu ama artık bu problem ortadan kalkıyor. Çünkü Beşiktaş, 22 yaşındaki Martin Linnes’le her konuda anlaştı. Buna göre 4 yıllık kontrat imzalayacak olan Norveçli oyuncuya siyah-beyazlılar senelik 400 bin Euro garanti ücret ödeyecek. Üstelik Linnes maç başı ücret de almayacak.

20 MAÇTA?4 GOL, 5 ASİST!

KARTAL, oyuncunun kulübüyle de bonservis bedeli üzerinde el sıkıştı. Rakam 2 milyon Euro. Tek sorun ödeme şeklinde. Beşiktaş parayı taksitler halinde vermek isterken Norveç kulübü ise peşin ödeme istiyor. Taraflar arasındaki problemin kısa süre içinde çözülmesi ve transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

LINNES, 21. haftası geride kalan Norveç Ligi’nde bu sezon 20 maçta forma giydi ve 4 gol atarken 5 da asist yaptı. Linnes; sürati, hücuma katkısı ve kıvrak bilekleriyle dikkat çekiyor.