Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal geri sayıyor

Kartal geri sayıyor

Lider Beşiktaş, sondan 4. maçında Kayseri'ye 4 ayıp bitime 3 hafta kalan F.Bahçe ile arasındaki farkı maç fazlasıyla 6 puana çıkardı.

Kartal geri sayıyor

BEŞİKTAŞ geçen hafta Akhisar deplasmanında yaklaşık 10 bin taraftarının desteğiyle mücadele etmiş ama 2 puan bırakmıştı. Deplasmanda 10 bin taraftarla oynamak her takıma nasip olmaz fakat ev başka bir şey... Siyah-beyazlıların dünkü Kayseri maçı Vodafone Arena’nın eksiklerine rağmen erken açılma kararının şampiyonluk yarışındayken ne kadar doğru olduğunu gösterdi.

33 bin kişilik orkestrayı arkasına alan Kartal, Kayseri’yi ilk yarıda bozguna uğrattı. Baskı ilk dakikadan Quaresma ile başladı, gol ise 10’da geldi. Atiba’dan nefis bir pas alan Sosa ortayı kesti, yakın direkte kafayı Gomez vurdu: 1-0.

23’TE ise fark 2’ye çıktı. Gomez bu kez asisti yaptı, golü ise sol çaprazdan savunma arkasına sarkan Oğuzhan yaptı: 2-0. 34’te de iyice rahatladı Beşiktaş. Olcay soldan atağın yönünü sağa çevirdi, Quaresma bir feykle Mustafa’yı geçti, yakın direkten topu filelere bıraktı: 3-0.

KARTAL sonrasında Tosic’le direğe takıldı, Gomez’le penaltı kaçırdı, çok sayıda da gol kaçırdı. Ama 90+1’de Sosa’dan pası alan Cenk affetmedi, 4. golü bulan siyah-beyazlılar 4x4’lük bir zafer elde etti.

Haberin Devamı