Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal kararını verdi! Negredo...

Kartal kararını verdi! Negredo...

Beşiktaş Yönetimi, Alvaro Negredo'yu satması halinde devre arasında önce kasasına bakacak, ardından forvet arayacak.

Kartal kararını verdi! Negredo...

İspanyol futbolcunun gönderilmesinin ardından büyük bir yükten kurtulacak olan siyah-beyazlılar önce elindeki isimleri kullanacak. Bütçe istenilen seviyede tutulursa yönetim yeni bir golcü arayacak. Kartal ilk olarak kiralık isimlere yönelecek.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde, transfer tahtasının açık olması nedeniyle, İspanyol golcüsü Alvaro Negredo için Al Nasr kulübüyle görüşen Beşiktaş Yönetimi, devre arası transferi için de düğmeye bastı.

Tecrübeli futbolcunun gitmesi halinde, forvette önemli bir ismi kaybedecek olan siyah-beyazlılar, devre arasına kadar olan süreçte, kadrodaki forvet elemanlarının yeterli olduğu yönünde görüş birliğine vardı.

Hem Avrupa’da hem de ligde asıl yarışın sezonun ortasından sonra başlayacağını düşünen yöneticilerin, “Bizim önceliğimiz ekonomik olarak belli bir çizgiyi yakalamalıyız. Alvaro Negredo’nun yıllık ücreti çok yüksek. Hatta devre arasında bonservisiyle birlikte bir oyuncu daha satmamız gerekebilir. Bütçeyi aşağıya çekemezsek, sportif başarısızlıktan çok daha ağır faturalar ödeyebiliriz” diye konuştukları öğrenildi.

Haberin Devamı

Negredo’nun Al Nasr için ıslak imzayı atmasının ardından, hemen forvet arayışlarına girecek olan siyah-beyazlı yönetimin, yine satınalma opsiyonlu kiralama seçeneğini düşündüğü ortaya çıktı.

Cevap bekleniyor

Negredo’yu Al Nasr’a göndermeyi önceki gün kabul eden Beşiktaş Yönetimi, BAE kulübünün son cevabını bekliyor. Nasr idarecilerinden dün yanıt alamayan ve son olarak pazartesi gününe kadar beklemeye geçen siyah-beyazlılar transfer gerçekleşmezse Negredo’ya yeni bir sözleşme teklif etmeyi düşünüyor.

Kaynak: Skorer